88,5% dintre lucrătorii din domeniile sănătăţii şi social din România - spitale, ambulanţă, personalul implicat în campania de vaccinare, farmacişti şi personal de laborator, angajaţi ai centrelor rezidenţiale sau personal care acordă îngrijiri medicale şi sociale la domiciliu, atât din sistemul public, cât şi din cel privat - s-au vaccinat anti-COVID-19 până în acest moment.

Concret, este vorba de 322.083 de angajaţi din domeniul sănătăţii şi social care s-au imunizat, dintre care 311.369 cu ambele doze, transmite Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea (CNCAV) şi Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP), la solicitarea Hotnews.ro.

Există spitale unde o mare parte dintre angajaţi s-au vaccinat, precum Spitalul Judeţean Cluj, Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti şi Spitalul Judeţean Timişoara, dar există şi unităţi în care procentul de vaccinare a personalului este dezarmant.

Integral pe AdevărulComentarii

Depinde explicații logice și științifice au fost publicate, dat dacă ești o trompetă nu ai cum să auzi si ce spun alții.

21 mai 2021 12:57

Brian Swarran Esti o pula cu urechi "Sociologule"! Nu exista vaccin ci un ser in testare!

21 mai 2021 11:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.