Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, în timpul unei vizite la Brăila, pe şantierul Podului suspendat peste Dunăre, că recunoaşte, spre deosebire de alţii, intervenţia social-democratului Mihai Tudose, fost premier şi actual europarlamentar PSD, în realizarea podului de la Brăila, cea mai mare lucrare de infrastructură din România din ultimii 30 de ani.

„Când am fost ministrul Transporturilor, dacă vă aduceţi aminte, noi am predat documentaţia tehnico-economică la Consiliul Judeţean Tulcea şi Consiliul Judeţean Brăila, care până la urmă nu s-au înţeles. Aici eu recunosc intervenţia domnului Tudose, spre deosebire de alţii; într-adevăr, a avut o intervenţie extrem de benefică şi de utilă.

Mă aflu astăzi în vizită pe şantierul podului, o investiţie vitală pentru această zonă. Mă bucur să văd progrese evidente. Sunt gata picioarele podului, blocul de ancoraj pe malul brăilean este foarte aproape de finalizare, am înţeles că şi cel dinspre malul Tulcea-Jijila este într-un stadiu avansat, foarte apropiat de nivelul de finalizare. După cum vedeţi, au început să se tragă cablurile”, a afirmat Orban, citat de Agerpres.

Integral pe G4media.roComentarii

x USR/PLUS rezistacii puturosi, iesiti sa tundeti iarba de prin parcurile Bucurestiului, care iarba si buruieni au invadat si paraginit Cismigiul, Herastraul, Parcul Circului, spatiile verzi de la blocuri, boschetii au ajuns cat peretii, si gunoaiele pe strazi. Huooo! Catzule cu "guvernul meu" !

23 mai 2021 8:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.