Contre în ședința Biroului Executiv Național al PNL între Ludovic Orban și Florin Cîțu. Cei doi au avut un schimb de replici pe tema PNRR. În aceeași ședință, Raluca Turcan s-a plâns colegilor de ministrul USR PLUS al Investițiilor Europene, Cristian Ghinea. Turcan este nemulțumită că ministrul Ghinea ar fi prezentat la Bruxelles componente din reforma sistemului de pensii despre care ministerul Muncii nu știa.

În ședința BEx al PNL de marți, ministrul Muncii Raluca Turcan s-a plâns colegilor de partid că ministrul Proiectelor și Investițiilor Europene Cristian Ghinea ar fi prezentat la Bruxelles componente ale reformei sistemului de pensii care nu ar fi fost discutate cu ministerul Muncii.

„Raluca Turcan a spus că nu îi face ei Ghinea reformele. Este nemulțumită că Ghinea se duce la Bruxelles și spune te miri ce, când ea ar trebui să prezinte reforma pensiilor. A deranjat-o că a transmis Comisiei Europene că va fi majorată vârsta de pensionare, când ea nu a scris niciodată așa ceva”, susțin surse participante la discuții, pentru Digi24.

Integral pe Digi24Comentarii

x Aveti tagma "rivolutionarilor" sa va scoata din datorii. "Revolutionarii" care in 1989 erau cateva sute, azi 24.05.2021, sunt 3-4 milioane, cu patalamle primite de la Secretariatul ala Escroc, cuplat la Bugetul Statului,pe care-l seaca de 32 ani, acordand lunar, de 32 ani, patalamale false, astfel: la neveste, amante, amici de pahar, membri din partide, cuscri, nasi, fini, secretare, cate 3000/4000 lei/cap de "revolutionar" pensie speciala, plus gratuitati electr, gaze, transport pe orice, medicamente, operatii. Ecrocheria cu "revolutionarii" care se tot inmultesc de 32 ani, ca paduchii, UE a orodnat sa fie desfiintata prin Lege, nu exista nici o alta Tara in UE, nici in Rusia, cu o escrocherie la Buget atat de ilegala. Traiasca Iliescu si Roman, inventatorii Legii cu "rivolutionarii" !

25 mai 2021 13:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.