Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Piteşti au dispus trimiterea în judecată a secretarului general în Ministerul Sănătăţii, Gheorghe Sârb, acuzat de luare de mită în formă continuată şi folosire de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, în formă continuată, informează un comunicat al DNA remis miercuri AGERPRES.Alături de acesta a mai fost trimisă în judecată Anca Elena Alexandrescu, director executiv în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Argeş, Mioara Bucur, director executiv adjunct de sănătate publică în cadrul DSP Argeş, şi Octavian Iordache, director executiv adjunct economic în cadrul DSP Argeş, acuzaţi de dare de mită şi complicitate la infracţiunea de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, în formă continuată.

Potrivit anchetatorilor, pe data de 11, respectiv 13 octombrie 2010, la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a fost organizat un concurs pentru ocuparea funcţiilor publice de conducere vacante de director executiv, director executiv adjunct de sănătate publică şi director executiv adjunct economic în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, concurs la care s-au înscris şi inculpaţii Anca Elena Alexandrescu, Mioara Bucur şi Octavian Iordache, care deţineau deja funcţiile publice de conducere menţionate în baza unor ordine de delegare a funcţiei.
Integral pe AgerpresComentarii

aircon de unde avere bai racorosule? Pai la 1200 de lei salar net cat are un functionar administrativ, de unde dracu vrei sa aiba avere? Sa te iei de o mana cu fostul ministru Lazaroiu de la munca, ala care considera ca cine are 800 de lei pe luna e instarit.

9 noiembrie 2011 14:02

cosma racoare In fiecare zi descoperiti cate un sobolan nenorocit carea fraudat statul!! De acum incolo trebuie impusa "prezumtia de vinovatie" pentru toti politicieni si cei din aparatul administrativ !! Confiscatiile averile pana la a 7 spitza !! Altfel o lalaiti pana in anul 2100 la cat au furat nenorociti astia !!!

9 noiembrie 2011 12:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.