Este nevoie de noi strategii prin care oamenii să fie convinşi să se imunizeze pentru a pune capăt pandemiei de COVID-19, fără costuri umane suplimentare. În opinia medicului şi cercetătorului Octavian Jurma, întreaga discuţie despre vaccinare ar trebui să fie una onestă, plecând de la beneficiile pe care oamenii le-au avut până acum în urma vaccinării şi pe care mulţi le-au uitat.

„Mulţi dintre cei care protestează că nu vor vaccinare sunt vaccinaţi. Aceasta este partea amuzantă. Şi de aici cred că ar trebui să înceapă discuţia. Măi, oameni buni! Voi sunteţi deja vaccinaţi. Ce protestaţi? Simplul fapt că staţi aici şi protestaţi este şi rezultatul vaccinării, pentru că altfel eraţi într-un scaun cu rotile sau nu mai eraţi deloc. Deci, protestaţi faţă de măsurile care v-au ţinut în viaţă?”, sugerează medicul.

Se considerau invulnerabili, dar au murit de COVID

Octavian Jurma adaugă că părinţii ar trebui să profite urgent de oportunitatea de a-şi imuniza copiii peste 12 ani, oportunitate deschisă începând cu data de 2 iunie. „Chiar şi un copil care moare din cauza COVID-19 e prea mult din punctul meu de vedere. Pentru că acel copil este copilul cuiva. De ce să fie al meu? Vaccinându-l, eu pot să mă asigur că nu e al meu. Boala este o ruletă rusească la care participă inclusiv copiii noştri”, punctează cercetătorul.

Integral pe Adevărul



Comentarii

Elvis De unde a mai apărut și acest maaaareeee speciaaaliiissst jumara ? Cum se uzează un așa zis specialist , scot o altă coadă de topor care sa ne amenințe.Asta are moaca de comici vestiți ai ecranului.Si-a pus ochelarii că sa se dea specialist sau sa nu fie recunoscut?

5 iunie 2021 10:25

xyz Aloo! Hingheerii ! Capturati-o pe cazteaua turbata Clotilda USR/PLUS, si euthanaziati-o urgent, musca pe oricine se apropie de gramezile de gunoaie, in care, catzeaua turbata Clotilda scurma dupa oase ! Aloo! Johanis, curata gunoiul de USR/PLUS rezistaca, tu cu Geaca ta Rosie ai adus-o pe gunoiul Clotilda, cum indraznesti Johanis, sa taci ca mortul, cand nenorocirea de rezistaca ne ucide cu gramezile de gunoi mustind ?!

5 iunie 2021 5:56

Octavian Jurma: Sa sugem EURO-poolla cot la bot si sa #REZISTAM!

4 iunie 2021 22:45

Daniela Serb. (posta redactiei, n.m.) Va marturisesc ca io m-am vaccinat în nari, în limba, între ochi, în ovare, în ficatzi, în ceafa si în splina cu câte 62 de rapeluri / cap de euro-vita furajata, asa ca ma pis pe ele de "tulpini", de stamine, de frunze, de petzioluri, de radacini si de inflorescente indiene!

4 iunie 2021 22:44

Și încă ceva, cretinule! De ce să vaccinezi copiii pentru 6 luni?! Pe urmă încă o vaccinare și încă una, când un vaccin adevărat se face o dată pentru o viață. Tu știi că, în mai puțin de doi ani de „pandemie”, averile marilor miliardari ai lumii au crescut cu mii de miliarde de dolari? Pe de o parte, pe seama vaccinurilor, a unor noi medicamente scumpe, dar incerte ca eficacitate, sau a altor materiale și dispozitive sanitare, iar pe de altă parte pe seama a tot felul de produse de uz comun sau medical, care s-au scumpit și s-au comercializat în exces.

4 iunie 2021 13:21

As da o muie. Vreau postac bolsevic, Acum! .

4 iunie 2021 13:06

Uitați-vă la moaca unui pulifrici cu creieri mucegăiți! Păi, mă idiotule, într-un moment când ies la iveală tot mai multe dovezi că virusul a fost creat în laborator, că americanii, în frunte cu Fauci, au finanțat și colaborat cu laboratorul din Wuhan, când se știe câte manipulări genetice se fac în laboratorele ce pregătesc arme biologice, când se știe că încă înainte de „producerea” virusului, companiile americane de profil aveau așa zisul vaccin pe țeavă, vii tu, nemernicule, și încerci să ne bagi iar frica în oase cu tulpina indiană?! Înțeleg că te dai mare expert în materie de calcule și previziuni epidemiologice! Chiar nu știi, sau faci pe prostul, că India are o populație de 1,4 miliarde de locuitori, o stare de promiscuitate aproape generalizată, un sistem sanitar subdimensionat și o climă ce favorizează infecțiile de tot felul. Cu toate acestea rata de infectare la nivel maxim din India a fost de 5 (cinci) ori mai mică decât în Românica la nivelul de vârf al infectărilor. Aparența situației mai rele din India este înșelîtoare și se datorează disproporției numerice uriașe între populațiile celor două țări Aspectul dramatic al situației din India s-a datorat și tradiției incinerării celor morți, față de înmormântările hoțești de la noi în saci de plastic și cu martori cât mai puțini sau deloc. Mai și zâmbești ca o bovină din dosul unor ochelari imenși și îți permiți să-i zeflemsești pe antivaciniști! De unde știi tu că s-au vaccinat pe furiș?! De unde știi că nu sunt și alte căi de evitare a Covidului, sau de evitare a ventilării forțate (cauzatoare de chinuri îngrozitoare, pe lângă care moartea este primită ca o izbăvire), ori a supraoxigenării, care provoacă edeme ale creierului? În slujba cui ești, dobitocule?

4 iunie 2021 13:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.