Răzvan Cherecheș trage un semnal de alarmă în legătură cu ritmul scăzut al vaccinării și declanșarea unui al patrulea val cu număr mare de infectări. Profesorul clujean de Sănătate Publică a analizat mai multe studii și avertizează că noile tulpini de coronavirus sunt mult mai infecțioase și astfel imunitatea de grup se va atinge mai greu, deci este nevoie de un număr mai mare de vaccinați anti-COVID-19.

„Trebuie accelerat ritmul de vaccinare, în caz contrar vom vedea la toamnă o creștere a numărului de cazuri, în principal dintre persoanele nevaccinate”, a mai afirmat Răzvan Cherecheș.

Acesta avertizează că „dacă tulpina de virus este mai infecțioasă, este nevoie de un procent mai mare de persoane vaccinate pentru a atinge imunitatea de grup (fără restricții suplimentare)”, de un procent de peste 80% de persoane vaccinate pentru a ne putea relua viața normală”, mai ales că tulpina indiană este „cu până la 50% mai infecțioasă”.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Răspândacul Răzvan Chercheș, autorul teoriei drobului de sare. Nici prin cap nu mi-ar fi trecut că e atât de dăștept. Cel puțin nu se poate citi așa ceva dupe (sic) barba lui cu mult stuf și după ochii mici, de viezure. Dar ce să faci? Grădina lui Dumnezeu e mare. Unii vede (sic!) și prin deschizătura bine mascată a șlițului. Domnul Iohannis, mai ales...

8 iunie 2021 6:10

Analfabeții needucați (sic!) au și ei o misie de la Dumnezeu Să-i îngroape creștinește pe idioții educați!

8 iunie 2021 6:02

bijbok sugi pula.

8 iunie 2021 0:10

Oamenii educati s-au vaccinat deja, va fi greu cu analfabetii... .

7 iunie 2021 14:55

Fute repede un sobolan negationist! Acum!

7 iunie 2021 8:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.