Ministrul Energiei, Virgil Popescu, declara miercuri seară la Digi 24 că o creștere de 25% a facturilor la gaze nu este justificată și că multe din motivele invocate de companii pentru creștere sunt aberante.

„O creștere cu 25% nu poate fi justificată, decât prin diferența dintre prețul de achiziție și prețul de vânzare. Eu vreau să văd în facturi și să fie foarte transparenți furnizorii, prețul de achiziție și prețul de vânzare pentru că numai așa putem vedea exact profitul lor”, susține Virgil Popescu.

„Vreau să știu și eu de unde își cumpără acel furnizor gazul ca să își pună dublu. O asemenea firmă nu ar trebui licențiată în primul rând, însemna că ori nu știe să facă trading de gaze, ori nu are ce să caute pe piață și atunci în ambele cazuri speculează și nu ar trebui să aibă licență”.

Integral pe GândulComentarii

Oltean Si când demareaza actiuniea de ARESTARE / neutralizare a ECO-jogodiilor "green", care pun taxe pe aerul expirat, ca sa-si finanteze rivulutzia "incluziva" si "durabila"?

10 iunie 2021 22:34

Oltean Pe cand masuri urgente ? Ce face ANRE si Ministerul Energiei, ca sa mentina preturile fixe sau, mai corect, sa scada fata de preturile imense actuale ?

10 iunie 2021 10:53

x .. hahalera de "ministru' ti se pare foarte mult, cresterea electr, drogatule, cu "guvernul meu" de kaka, hahalere, in mincinoasa voastra campanie electorala, n-ati suflat un cuvant despre majorarile pe spinarea romanilor, nenorocitlor, stiati de fraudele promise de voi, multinationalelor. Unde sunt, bai hahaleor, "ciuma rosie" si "bolsevicii', sa-i votam cu doua maini, astia au lucrat pt Popor!

10 iunie 2021 9:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.