Liderul delegaţiei PSD din Parlamentul European, Dan Nica, atrage atenţia că partidul nu are niciun proiect politic cu AUR şi îi solicită deputatului PNL Alexandru Muraru să nu mai folosească antetul Guvernului României pentru scrisori politice care contrazic realitatea şi dezinformează Bruxelles-ul.

„Îl informez pe domnul deputat al Partidului Naţional Liberal, deşi ar fi fost de aşteptat să ştie, că PSD nu are niciun proiect politic cu AUR, astfel că solicitarea unei intervenţii urgente a conducerii socialiştilor europeni este cel puţin bizară. Mai mult decât atât, antetul Guvernului României nu trebuie folosit în mod abuziv pentru a-şi justifica funcţia primită de la partid”, a precizat Dan Nica, printr-un comunicat de presă al PSD.

Europarlamentarul a arătat că este absolut firesc într-o democraţie consolidată ca un partid politic să negocieze cu toate forţele politice din Parlament pentru a obţine susţinere în vederea dărâmării unui guvern.

Integral pe AdevărulComentarii

ion Dobitocul ala de Muraru, este pe post de Comisar politruc, spioneaza, demasca, acuza fara dovezi - pe dusmanii de clasa ai PNL/USR/PLUS, si, trimite Pobeda neagra sa-i aresteze. Dobitocul PNL-puturos Muraru ala, aplica fix metodele bolsevice si gestapoviste. Ce Stat de Drept, ce Democratie la dobitocii de teapa Murarului PNL...

10 iunie 2021 17:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.