Ambasadorul Rusiei la București a transmis un mesaj dur, anunțând că, în cazul unui război al țării sale cu Alianța Nord – Atlantică, „Rusia va trata România ca pe un membru NATO”.

Ambasadorul Rusiei la București, Valery Kuzmin, a răspuns unei întrebări primite din partea ziarului “România liberă”, transmițând, pe această cale, un avertisment sever. În cadrul unei conferințe de presă online organizată, ieri, de Ambasada Rusiei, ziarul “România liberă” a adresat următoarea întrebare: "În cazul unui război între NATO și Rusia, cum va fi tratată România de către Rusia?".

Răspunsul ambasadorului Kuzmin a fost următorul: "În cazul unui război NATO - Rusia, Rusia va trata România ca pe un membru al NATO - dacă România rămâne în NATO până la acel moment".

Integral pe România LiberăComentarii

@ Oltean Băăă Boule, dată tu nu poți să faci diferența între modul cum trăia România pe vremea Tratatului de la Varșovia sub cizma URSS, atunci ești un cretin și un dobitoc. Du-te-n pizdoiul mă-tii și halește ca atunci numai salam cu soia și bea numai cafea nechezol, morții mă-tii de cretin idiot. Adică după Curul cu care gândești tu, era mai bine pe vremea de dinainte de 1990? Deci, România și națiunea n-aveau ce mânca pentru că România își exporta turmele de porci ale țării ca și carne macră-n URSS cu 0,70 lei kilogramul pe vremea când la noi în țară mușchiulețul de porc afumat Montana era 120 de lei kilul, dar NU se găsea, vii tu un Cur cu ochi să ne spui că era mai bine pe vremea aia? Mă cac în pizda mă-tii de imbecil. Te fut și-n gură, Idiotule! Morții mă-tii de cretin idiot!

14 iunie 2021 1:29

Oltean La ce se asteptau politicienii romani, cand au vandut independenta Romaniei ? Ce mi-e Tratatul de la Varsovia sau NATO ? Nimic de castigat, numai de pierdut !

11 iunie 2021 12:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.