Magician al finanţelor mondiale, putere ocultă care manevrează lumea din umbră... Sunt etichetele purtate de celebrul miliardar George Soros, de al cărui nume se leagă mai multe teorii ale conspiraţiei, conturându-se ca un personaj misterios, astfel că foarte puţine se ştiu despre viaţa lui persoanlă

Asociat constant cu jocurile politice şi financiare, George Soros are aparent un sobru profil de om de afaceri. Supranumit "omul care a spart banca Angliei" pentru că în 1992 a câştigat într-o singură zi un miliard de dolari pariind împotriva lirei sterline, genialul miliardar nu este, însă, nici pe departe bărbatul care nu s-a bucurat de viaţă.

Din contră - la venerabila vârstă de 90 de ani, se află la a treia căsnicie, cu o femeie de 49 de ani. Este vorba despre Tamiko Bolton - cea care i-a devenit soţie în 2013, pe când el avea deja 83 de ani. Vârsta nu l-a împiedicat să petreacă, însă, la nunta lui organizată pe proprietatea sa din Bedford, New York. Pentru că dacă ceremonia în sine a fost doar cu cei apropiaţi, petrecerea de după a avut peste 500 de invitaţi. De fapt, s-a petrecut timp de trei zile - totul a început într-o vineri, cu o recepţie la Museum of Modern Art din Manhattan şi a continuat cu două zile de festivităţi la care au participat şi prim-miniştri şi preşedinţi de stat.

Integral pe Ok MagazineComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.