A apărut prima imagine cu presupusul criminal de la Galaţi. Încătuşat în maşina Poliţiei, dar zâmbitor, bărbatul a fost dus la audieri. Bărbatul ar fi ucis din răzbunare, reiese din prima fază a anchetei. Insă datele criminaliștilor arată că, atât criminalul, cât și victima, sunt membri ai lumii interlope.

Este vorba despre Armin Bălăucă, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Galați.

Potrivit surselor Antena 3, fratele ucigașului și bărbatul ucis au fost prieteni. Cel din urmă voia sa obțină un drept de proprietate pe apartamentul pe care îl deținea fratele ucigașului (stil camătă). Încă acesta nu a mai rezistat amenințărilor și presiunilor și a fugit în Austria unde s-a sinucis.

Astfel, ucigașul, ca să-și răzbune fratele, l-a omorât.

”Este vorba despre un conflict care a avut loc în după amiaza de 10 iunie 2021, în jurul orelor 20:00. Inculpatul a aplicat 2 lovituri in zone vitale victimei, aceasta decedând în timpul nopții de 10 spre 11 iunie.

În declarațiile date de inculpat, acesta susține că între inculpat și victimă exista o stare conflictuală, având la bază neînțelegeri și discuții legate de un apartament care ar fi aparținut fratelui inculpatului și pe care victima dorea să obțină proprietate asupra lui.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.