Unde-i micul e și românul! Zeci de persoane s-au așezat la rând încă de dimineață în Piața Obor pentru că, pe lângă vaccin, primesc și un voucher pentru o porție gratuită de mici pe care îl pot folosi până în data de 15 iunie.

Oamenii se pot vaccina, fără programare, și pot alege între serul de la Pfizer și cel de la Johnson&Johnson.

Centrul de vaccinare din Piața Obor, renumită pentru micii care se vând acolo, s-a deschis încă de la ora 8 dimineața. În câteva minute primii oameni așteptau entuziaști să le vină rândul la imunizare, și desigur, la celebrul mic.

Integral pe GândulComentarii

@Mesaj...12 Iunie 11:52 Pai fratele meu, conducatorii tarii si "aristocratia" de care vorbesti este aleasa si sustinuta de cei care stau la coada la mici si mustar.Singura lor pretentie ar mai fi si cate un tap de bere si un antren cu manele.

12 iunie 2021 20:01

Mesaj către Coaliția de Dreapta :PNL, USR+PLUS, UDMR..... Când PNL-iștii și Prim-ministru Cîțu văd ce se întâmplă la Vaccinarea de la Obor cu ”bonusul” de 3 mici, 2 chifle și una apă plată nu trebuie să se bucure !....Ci trrebuie să vadă de cât de tare s-a sărăcit poporul român în perioada guvernării Liberale....Degeaba o dați cu ”creșterea puterii de cumpărare” dată de Institutul Național de Statistică (INS)....România importa 70 % din produsele alimentare iar Ministrul Agriculturii Liberal Oros taie toate subvențiile și n-ajută deloc producția agricolă internă....Căci de proști ce sunt nici măcar la PNRR n-au obținut fonduri de irigații de cât de multe greșeli are !. ....De ce ?....Răspuns: de impotenți și indolenți ce sunt !.....Mesaj D-nului Ghinea de la USR+PLUS Ministru al Fondurilor Europene: Și la ”Matematică am învățat” că într-o lucrare se folosesc aceleași valori la conținutul aceleiași categorii în scrierile socotelilor....nu în Lucrarea Principală o cifră și-n Anexe diferite alte cifre pentru aceiași categorie.....Mai ales că-i a 3-a oară cănd se dă PNRR-ul românesc la întors că-i prost efectuat.....Dcă treci pe lângă sediul unui Minister din București nu poți să te deplasezi de câte mașini de marcă (Mercedesuri, BMW-uri, Jeep-ane și altele de ”High Class”...) ale Aristrocrație Bugetare incompetentă dar hrăpăreațe poți găsi acolo....Mi-e silă și scârbă de atâta incompetență ridicată la Rang de Aristocrație Funcționărescă Bugetară de suge vlaga acestei nații românești....Și te înspăimânți de câți de Bodyguarzi le apără Ministerul alături de organele statului !....De ce ?....Să nu credeți voi că poporul ăsta abandonat de voi PNL-iștii vă v-a ierta....poate o-ți mai fi la ”cașcaval” vreo trei ani dar cu politica voastră doar pentru voi și ai voștrii în 2024 veți lua urma ”Țărăniștilor” iar istoria vă va uita !.....

12 iunie 2021 16:02

Petre Da așa popor prost, sa mergi la vaccin pentru mititei pe muzica de manele. Ce așteptări sa mai avem daca europenii ne privesc ca la zoo.

12 iunie 2021 11:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.