Partidă de amor în toaleta unui liceu din Tecuci, județul Galați. Un băiat de 17 ani și o fată de 14 ani au fost văzuți de alți elevi când întrețineau raporturi sexuale într-una dintre cabinele closetului.

Colegii celor doi i-au anunțat pe profesori, iar aceștia au chemat Poliția. Agenții au început o anchetă și au întocmit un dosar penal.

Fata de 14 ani a fost supusă unei expertize medico-legale al cărui rezultat le va fi comunicat procurorilor. La rândul său, Inspectoratul Școlar Județen Galați a anunțat că a demarat o anchetă în acest caz.


Comentarii

Ecce Kurrupt Hoațele nerușinate! Vedeți cum de mici instinctiv nemernicile drakului ciordește cârnațul... Băieții nu apucă să primească educacația necesară să aibă șansa să-și aleagă cel mai compatibil partener, să explore cu profesorul de educacație sexuală de exemplu toate posibilitățile spectrului sexual, să primească răspunsuri la variatele întrebuceri pe care în mod cert le are, să afle că care ecce treaba cu diferența între instinctul primitiv al pizdacilor și dragostea adevărată pe care o practică specimenele Homo Superior. România educacată ecce o minciună gogonată. Klaussfinkter Wurst Johannis și programul lui evident a eșuat. Fanaticii ne vor răstigni pe toți! Vai de kurcubeul nostru! Nici a doua venire a domnului nostru Cristian Homobuci pe scenă la Eurovizion nu ne mai poate mântui! Îmi vine să-mi smulg franjurii arianusului de ciudă. Am crezut că de data asta putem învinge... Oare suntem noi kuriștii într-adevăr veșnic repetenți?!

12 iunie 2021 14:37

Pula Albastra Astia nu au mai asteptat sa vina materia educatie sexuala . Au trecut la practica . Si-a indesat-o aia de 14 ani cu doua maini in pizda aia nespalata.

12 iunie 2021 10:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.