Preşedintele Klaus Iohannis nu se implică în campania din interiorul PNL, aşa cum nu s-a implicat nici în 2017 a precizat, sâmbătă, la Botoşani, liderul partidului, Ludovic Orban.

În opinia lui Orban, indiferent ce conducere va fi aleasă, PNL rămâne într-un parteneriat "serios, responsabil, realizat pentru binele României" cu preşedintele României. În plus el respinge afirmaţiile potrivit cărora în interiorul PNL ar exista două tabere, dintre care una formată în jurul foştilor membri ai Partidului Democrat Liberal (PDL).

"Din punctul meu de vedere, nu există o asemenea separare în PNL. Ca preşedinte al PNL, am militat pentru unitatea partidului, am militat pentru eliminarea a unor eventuale discriminări sau discrepanţe, pentru că cineva a fost în fostul PNL sau în fostul PDL.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

je Primarul PNL-violator de fetite de 12 ani, ingroasa inca, randurie acestei cloace-gasti, nu a fost eliminat din gasca PNL ? Asteptam declaratii publice impotriva nenorocitului de PNL-VIOLATOR de fetite de 12 ani !

14 iunie 2021 6:05

je Primarul PNL-violator de fetite de 12 ani, ingroasa inca, randurie acestei cloace-gasti, nu a fost eliminat din gasca PNL ? Asteptam declaratii publice impotriva nenorocitului de PNL-VIOLATOR de fetite de 12 ani !

13 iunie 2021 15:59

Liberalismul Fanariot promovat de PNL-u !..... Nu eram mulțumit cu PSD-ismul....L-am urât din toți rărunchii !...și mi-am pus speranța în Liberali (și votul...) dar după un an jumate sunt total dezamăgit....Liberalismul nu-i acea ideologie să lași majoritatea poporului săracă lucie și doar liderii PNL să devină ”boieri”….De o vreme am și eu o ”marotă”....O urmăresc pe Raluca Turcan, fostă Vicepremieră în Guvernul Orban, actuală Ministră a Muncii în Cabinetul Cîțu....Eu niciodată n-am văzut-o pe Muierușca asta Liberală de două ori purtând aceiași ținută....apreciată de mine fiecare dată de minimum 1 000 de Euro pe puțin ....Și vine Muierușca asta Liberală pe televiziuni seară de seară în diferite ținute ”Fashion” (niciodată la fel) de pe puțin 1 000 de Euro și plânge pe umărul pensionarilor c-o să ajungem peste câțiva ani ca pensia de 1 500 de Lei să aibă doar valoarea de 500 lei în produse....Păi nu să te ștergi la cur cu Liberalismul ăsta Fanariot promovat de PNL-u !.....

13 iunie 2021 13:47

Muie postacilor Psd si Psd-istilor Se poate ca imputiti de hoti si penali Psd sa nu isi trimita imputiti de postaci sa comenteze ..si sa spuna doar minciuni..f.m.m de jeguri ordinare.

13 iunie 2021 10:35

ovi Sunt doua gasti de nemernici in pe-ne-leul lui Johanis, una a lui Orban si alta a lui Cartu , impedicatul la limba.Ambele gasti au in componenta incompeteni si hrapareti.

13 iunie 2021 7:28

ovi Sunt doua gasti de nemernici in pe-ne-leul lui Johanis, una a lui Orban si alta a lui Cartu , impedicatul la limba.

13 iunie 2021 7:25

Spun adevărul gol-goluț ce se vede cu ochiul liber de toți românii !..... Țara importa 70 % din produsele alimentare iar Ministrul Agriculturii Liberal Oros taie toate subvențiile și n-ajută deloc producția agricolă internă....de ară fermierii cu plugurile marea dorință ”VREM APĂ” !.....Căci de proști ce sunt nici măcar la PNRR n-au obținut fonduri de irigații de cât de multe greșeli are !. ....De ce ?....Răspuns: de impotenți și indolenți ce sunt !.....Ptr. D-nul Ghinea de la USR+PLUS : Și la ”Matematică am învățat” că într-o lucrare se folosesc aceleași valori la conținutul aceleiași categorii în scrierile socotelilor....nu în Lucrare o cifră și-n Anexe diferite alte cifre pentru aceiași categorie.....Mai ales că-i a 3-a oară cănd se dă PNRR-ul românesc la întors că-i prost efectuat......Domnule, și de treci pe lângă sediul unui Minister din București nu poți să te deplasezi de câte mașini de marcă (Mercedesuri, BMW-uri, Jeep-ane și altele de ”High Class”...) ale Aristrocrație Bugetare incompetentă dar hrăpăreață poți găsi acolo....Mi-e silă și scârbă de atâta incompetență ridicată la Rang de Aristocrație Funcționărescă Bugetară de suge vlaga acestei nații românești....Și te înspăimânți de câți de Bodyguarzi le apără Ministerul alături de organele statului !....De ce ?....Că se cred ”zei” și n-au deloc ”plăcerea atingerii prostimii generale sărăntoace românești”.....Să nu credeți voi că poporul ăsta abandonat de voi PNL-iștii vă v-a ierta....poate o-ți mai fi la ”cașcaval” vreo trei ani dar cu politica voastră doar pentru voi și ai voștrii în 2024 veți lua urma ”Țărăniștilor” iar istoria vă va uita !.....Deja vă faceți Găștile PNL-ist uni către alții drept ”Lichele” !....

12 iunie 2021 15:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.