Florin Vasilică Cîțu, o Săgeată a Alinei Gheorghiu, ea însăși un instrument de putere folosit de Lucian Isar, ne dă vești din ce în ce mai spectaculoase. Compatrioților noștri în „guvernarea liberală” le merge mult mai bine. Cîștigă mai mulți bani, au o putere de cumpărare în creștere cu 8,9% și pot achiziționa mai multe. Sîmbătă dimineața, Florin Cîțu a postat pe Facebook (unde totul dispare în neantul flecărelii și a doua zi nu mai găsești nimic) sub titlul (prostiile au și ele titlu!) Pe bune! „Crește puternic puterea de cumpărare a românilor”:

”INS a anunțat ieri
Aprilie 2021 comparativ cu 2020
Comparativ cu luna aprilie a anului precedent, cîștigul salarial mediu nominal net a crescut cu 11,9%.
Așa arată o revenire în forță a unei economii după cea mai mare criză economică din ultima sută de ani.
Dar si mai important INS anunță o crestere semnificativă a puterii de cumpărare cu 8,4%
Cîștigul salarial în raport cu evoluția prețurilor de consum
Indicele cîștigului salarial real a fost de 108,4 pentru luna aprilie 2021 față de aceeași perioadă a anuli precedent!”
Acest lucru înseamnă că veniturile românilor cresc cu adevărrat, nu doar pe hîrtie. Cu un venit mai mare se pot cumpăra, pe bune, mai multe lucruri.
Asta înseamnă guvernare liberală, putere de cumpărare mai mare pentru toți românii.
Am luat cele mai bune măsuri pentru economie și se vede. Reformă în toate cotloanele statului și investim”.

Integral pe CotidianulComentarii

Bosu Da cum pisicii ma-si sa nu creasca puterea de cumparare la bobor. Ca odata cu inflatia trebuie sa trimit mai multi bani in romanica pt rudele sarace.

14 iunie 2021 14:25

PNL-iștilor să nu credeți voi că poporul abandonat de voi vă v-a ierta.... PNL-iștilor să nu credeți voi că poporul abandonat de voi vă v-a ierta.... Poate o-ți mai fi la ”cașcaval” vreo trei ani dar cu politica voastră doar pentru voi și ai voștrii în 2024 veți lua urma ”Țărăniștilor” iar istoria vă va uita !.....Deja vă faceți unii către alții între cele două Găști drept ”Lichele” !....și v-o spune unul cu convingeri liberale....dar nu cu politici liberale fanariote ca acum !.....Toată țara și poporul ei până după 25 Septembrie (data Congresului PNL) vor fi abandonate și totul va fi Circ și vărsatul de lături în capetele celor din cele două Găști Liberale... ce mai contează PNRR-ul ?....ce mai contează Pandemia și Campania de Vaccinare ?..... ce mai contează agricultorii și legumicultorii ?.....ce mai contează Pensionarii și Angajații ?... Pentru liberali contează numai gașca ce v-a conduce pe viitor PNL-ul să se îmbuibe și să jăcmănească resursele țării….. Am fost deja anunțați tot poporul că Gașca PNL-istă ce v-a pierde la Congres vor pierde și Funcțiile în Statul Român.....Că tot suntem amenințati că din Octombrie poate veni al 4-lea Val de Pandemie COVID și noi atunci să ne ținem de Moțiuni de Cenzură, de alte Negocieri între Partide, de iar o Criză Politică.....Păi Regimul Dragnea-PSD-u a fost ”mic copil” față de ce ne așteaptă de la PNL-iști.....Nu-i vedeți c-au uitat de tot de țară și guvernare ?....Cei doi se preumblă prin județele țării numai să-și ademenescă faliți și votanți.....Se distribuie Bugetul țării la Primarii PNL-iști ”cumpărându-i” să voteze p”ăla de-a dat banu....că parcă l-a dat de la mă-sa de acasă !.....

14 iunie 2021 11:52

je Primarul PNL-violator de fetite de 12 ani, ingroasa inca, randurie acestei cloace-gasti, nu a fost eliminat din gasca PNL ? Asteptam declaratii publice impotriva nenorocitului de PNL-VIOLATOR de fetite de 12 ani !

14 iunie 2021 6:20

Cornel Nistorescu, vechiul securist? Nu, merci. .

13 iunie 2021 21:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.