EURO 2020 a debutat și la București, dar fără echipa națională a României. Austria a învins Macedonia de Nord, scor 3-1, în primul meci de pe Arena Națională, iar fostul internațional Lucian Sânmărtean (41 de ani) consideră că "tricolorii" ar fi făcut o figură mai frumoasă decât au reușit Pandev&CO.

Primul meci pe Arena Națională la EURO 2020 a consfințit o victorie istorică a selecționatei lui Franco Foda. Austria a obținut primul succes la un Campionat European, după ce a învins destul de clar Macedonia de Nord. Lucian Sânmărtean, fostul "magician" din echipa României, regretă că reprezentativa condusă de Rădoi nu a reușit să obțină calificarea la Campionatul European.

Austria și Macedonia de Nord, alături de Belarus, sunt singurele formații pe care echipa națională a României le-a învins pe teren în mandatul lui Mirel Rădoi. "Tricolorii" au un succes și cu Norvegia, obținut însă la "masa verde".

Integral pe DigisportComentarii

dixit! corect! nationahala mioritica facea mai mult. machidonii au luat trei in meci si au dat unu. noi luam cate 3 pe repriza si dadeam unu in 3 meciuri..

14 iunie 2021 14:38

Petre Ehe... erau vremuri pana când si ungurii(ardeleni) erau mândrii de naționala ROMÂNIEI. Lotul de acum este doar o flegma in ochii suporterilor.

14 iunie 2021 14:21

Ziaristi de cacat Mai gunoielor numai scrieti tampeni..de care magician vb ,Sanmartean a fost magician merge la cacat tot cu el...unicul magician a fost Dobrin...altul nu se va naste recent...si cu cine ai fii facut mai mult cu antifotbalistul lui peste prajit Ianis Hagi..

14 iunie 2021 12:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.