Preşedintele UDMR, vicepremierul Kelemen Hunor, a declarat luni că a propus în cadrul şedinţei coaliţiei guvernamentale o diferenţiere a alocaţiilor pentru copii în funcţie de veniturile familiilor.

„Am vorbit de alocaţii pentru copii, rămâne varianta Senatului. Asta înseamnă că creşterea de 20% se va operaţionaliza începând cu 1 ianuarie. Noi am propus o schimbare de filosofie pentru alocaţiile copiilor, să legăm de venituri şi să fie deductibilă din impozitul după venit. Deci, este o schimbare propusă, pe care o vom discuta în acest an, în aşa fel încât să încercăm să introducem începând din anul 2023”, a afirmat Kelemen Hunor, într-o declaraţie acordată presei, la Palatul Parlamentului.

La rândul său, vicepremierul Dan Barna, copreşedinte USR PLUS, a declarat că varianta propusă de UDMR va fi analizată, potrivit Agerpres.

Integral pe Digi24Comentarii

Hopa! Nenea Moghyor Ember Kelemen Hunor a învățatără și el limba engleză de baltă? Deductibilă? Ce se screme să defecăcace pe găoaza gurii lui nenea Hunor? Că tevatura aia e dedusă sau predictibilizată? Sau că e găsită prin gândire? Deductible este un cuvânt strict al limbii engleze și el nu înseamnă deductibil în traducere în limba română, să fie clar! Sensul cuvântului deductible din limba engleză adaptat prin traducere în limba română este impozabil, sau care se reține. Deci Boul ăsta se screme să ne lase crăcănați pă toți, că cică conform exprimării lui cu limbă de lemn putred el spune că alocația este impozabilă din impozitul pe venit? Bă, Boule, lasă dracului engleza pentru ăia care o scriu literar și legal, te-n gură să te sparg de imbecil idiot. Muie!

15 iunie 2021 22:34

Oltean Numai cine are situatie materiala corespunzatore sa faca copii. Ceilalti, sa-si faca prima data casa si locuri de munca ce pot asigura un trai decent si educatie pentru urmasi. Personal, nu as mai da alocatie pentru nici un copil.

15 iunie 2021 10:47

nea corectu Ba da proasta idee bozgoreasca ati gasit.Or sa se inmulteasca prostii saracii cu duhul si puturosii numai ca aiba alocatii mari de fiecare odrasla in parte.

15 iunie 2021 9:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.