Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a reacţionat după ce moțiunea simplă intitulată „Cristian Ghinea, de la zero la abis!”, inițiată de social democrați a fost respinsă.

Marcel Ciolacu a apreciat că PNL și USR-PLUS au fraudat grosolan votul de astăzi şi că, de fapt, din punct de vedere regulamentar moțiunea a trecut.

„PNL și USR-PLUS au fraudat grosolan votul la moțiunea simplă pentru a-l salva pe ministrul ZERO Ghinea! Adevărul este că, regulamentar, moțiunea a trecut! În sală, au fost consemnate 139 de voturi pentru și doar 126 contra!

Disperați, politicienii puterii au adunat și voturile de pe tabletă, deși această modalitate este permisă doar în cazul actelor normative. Aceasta este o ilegalitate gravă pentru care, dacă la guvernare ar fi fost PSD, acum procurorii ar fi descins deja la Parlament!

„Toţi cei care îl susțin prin furt pe Ghinea vor răspunde în faţa legii”
Nu vom tolera ca această gașcă de hoți, care vrea să-și bage în buzunare 2 miliarde de euro pe consultanța din PNRR, să fraudeze votul legal dat azi în sala de ședință!

Toți cei care încearcă prin furt să-l țină în continuare în scaun pe Ghinea ca să deturneze miliarde din banii europeni vor răspunde în fața legii", a spus Marcel Ciolacu. PNL și USR-PLUS le demonstrează azi românilor că noua politică este de fapt politica de pe vremea Robertei Anastase.

Acum 11 ani, erau gata să pună din pix oricâte voturi pentru a nenoroci milioane de pensionari.

Azi, sunt capabili să inventeze voturi pe tabletă pentru a ține în funcție un zombi politic capabil să facă praf cel mai important plan de redresare a țării cu fonduri europene", a spus Marcel Ciolacu.


Camera Deputaților a respins moțiunea simplă intitulată „Cristian Ghinea, de la zero la abis!”, inițiată de PSD. În favoarea moțiunii au votat 143 de deputați, 171 împotrivă , iar unul s-a abținut.

Anunțul a fost făcut de președintele de ședință, Cristina Prună, vicepreședinte USR al Camerei Deputaților Rezultatul a fost contestat de social-democrați.


Comentarii

Bărbierul din Sevilla Marcel Ciolacu ăsta, cu barba aia a lui flocoasă și nebărbierită, e ca un cur cu plete. Începe să semene cu Sfântu Pulii care încă nu a fost sfințit de către Kremlin.

17 iunie 2021 1:16

ovi Si astia de la pe-ne-leu si udemere stiu sa fure si sa insele nu numai voi pesedeul.

16 iunie 2021 7:15

noi Adunatura de golani si escroci USR/PLUS/PNL clocita de Geaca Rosie, pe strazi, cu urlete guturale si bolovani aruncati in oricine isi arata dezgustul fata de adunatura stradala...trebuie sa fim cu ochii pe adunatura, caci, escrocii astia sunt capabli sa vanda si scaunele de sub noi.

15 iunie 2021 17:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.