Fostul premier și actualul președinte PNL, Ludovic Orban, a oferit o prima reactie dupa ce a fost invitat la meciul de duminică de pe Arena Națională. Declarația vine în plin scandal al locurilor de la EURO 2020, în condițiile în care fotbaliști ai „Generației de Aur” au urmărit meciul din tribuna a doua a stadionului, alături de suporteri, în timp ce mai mulți politicieni au stat în zona VIP.

„Am fost invitat de primarul general şi am stat pe locul care mi-a fost alocat. N-am hotărât eu repartizarea locurilor la tribună. Întrebați la FRF! Probabil ei au avut grija distriburirii acestor locuri. Este probabil ca primarul general să fi primit biletele de la FRF. Noi am stat în zona locurilor de rezervă, sub lojă. Am fost stat pe locul care a fost rezervat. Nu am cerut să îmi fie dat un loc. Merg la meciuri de la vârstăa de 12 ani.

Eu, de altfel, am şi lucrat cu Gică Popescu, care a fost consilier onorific şi am apreciat enorm de mult colaborarea cu Gică Popescu pentru că el a fost implicat în monitorizarea proiectelor stadioanelor, o condiție pentru a organiza meciurile din Campionatul European”, a spus Orban.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.