Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Cristina Prună, a afirmat, marţi, că votul la moţiunea simplă împotriva ministrului Cristian Ghinea a fost regulamentar şi a fost folosit deja la două moţiuni anteriorare, fără a fi contestat de PSD sau AUR. Ea a mai transmis că este „absolut aberant să te trezeşti deodată că nu-ţi mai convine votul, după ce l-ai acceptat de două ori”.

„Am văzut în Camera Deputaţilor un circ ieftin din partea PSD şi AUR. Moţiunea a picat cu 171 de voturi împotrivă, matematica ne arată clar că nu avea cum să treacă această moţiune simplă împotriva ministrului Ghinea. De altfel, sistemul acesta de vot l-am mai folosit la alte două moţiuni - Vlad Voiculescu şi Adrian Oros. Acele moţiuni au fost respinse tot utilizând acest sistem hibrid”, a declarat, amrţi, Cristina Prună.

Integral pe AdevărulComentarii

noi Bagaboanta asta, cine mai e, de unde-a aparut? Capitala cand era Primar dna. Firea, ajunsese sa semene cu un mic Paris: parcuri minunate, lacurile asanate si curatate, spatiile verzi ingrijite, fara gunoaie pe strazi, transport in autobuze noi si aerisite, pietele o placere sa faci cumparaturi....priviti, acum, ce lada de gunoi e Capitala, sub primarul USR/PLUS de doi bani gauriti, sect.1 distrus de dementa Clotilda USR/PLUS, asisderea sect.2 paragina sub Mihaiu USR/PLUS. Derbedeii si repetentii au pierdut si banii UE pt redresare - prostul prostilor Ghinea, unde l-au gasit USR/PLUS, cu lumanarea sa fi cautat unul mai prost...escroci, fraudatori de voturi, smenari de joasa speta "guvernul meu".

16 iunie 2021 5:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.