Ludovic Orban, Preşedintele Camerei Deputaţilor, a declarat marţi că, în urma respingerii rapoartelor de activitate ale Avocatului Poporului pe ultimii trei ani, se va cere revocarea Renatei Weber de la conducerea acestei instituţii.

"Parlamentul României a respins astăzi raportul Consiliului Naţional al Audiovizualului. Consecinţa este încetarea mandatului preşedintelui CNA, ca urmare a respingerii raportului. Tot astăzi, Parlamentul, în cadrul şedinţei Camerelor reunite, a decis să voteze raportul formulat de Comisiile juridice ale celor două Camere cu privire la raportul Avocatului Poporului pe anul 2018, pe anul 2019 şi pe anul 2020. De asemenea, Parlamentul a adoptat, practic, raportul Comisiilor juridice cu majoritatea necesară, conform Regulamentului şedinţelor comune. Ca urmare a acestui vot, noi vom solicita revocarea Avocatului Poporului", a afirmat Orban la Palatul Parlamentului.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

noi Capitala cand era Primar dna. Firea, ajunsese sa semene cu un mic Paris: parcuri minunate, lacurile asanate si curatate, spatiile verzi ingrijite, fara gunoaie pe strazi, transport in autobuze noi si aerisite, pietele o placere sa faci cumparaturi....priviti, acum, ce lada de gunoi e Capitala, sub primarul USR/PLUS de doi bani gauriti, sect.1 distrus de dementa Clotilda USR/PLUS, asisderea sect.2 paragina sub Mihaiu USR/PLUS. Derbedeii si repetentii au pierdut si banii UE pt redresare - prostul prostilor Ghinea, unde l-au gasit USR/PLUS, cu lumanarea sa fi cautat unul mai prost...escroci, fraudatori de voturi, smenari de joasa speta "guvernul meu".

16 iunie 2021 5:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.