Renate Weber a fost demisă din funcția de Avocat al Poporului de către plenul reunit al Parlamentului.

Parlamentul a aprobat, miercuri, revocarea cu 247 de voturi „pentru” și 32 de voturi „împotrivă”.

Anterior, comisiile juridice au adoptat raportul de admitere a solicitării de revocare din funcţie a Avocatului Poporului.

Senatorii şi deputaţii au respins, marţi, în şedinţă comună, rapoartele de activitate pe ultimii trei ani ale Avocatului Poporului.

Poziția de Avocat al Poporului e cheie în arhitectura de putere a administrației, dat fiind că aceasta e singura instituție care poate bloca ordonanțele de urgență emise de guvern prin atacarea lor la Curtea Constituțională.

Integral pe G4media.roComentarii

fatman Asa patesc si vor pati toti acolitii lui soros.Pe rand nu va inghesuiti !

17 iunie 2021 8:46

Muie postacilor Psd si Psd-istilor Io i-as f**e in gura pe postaci Psd-isti

17 iunie 2021 8:15

Șerban Nicolae Aș fute-n cur postacii PSD

17 iunie 2021 7:01

Ma pis pe G4media.ro De ce stergeti comentariile futu-va in gura si voi sunteti ca antena 3 ..

17 iunie 2021 6:00

Parere Slava Domnului ! Aceasta "cantareata cheala"se face vinovata de impiedecarea masurilor severe dar corecte in apararea poulatiei de pandemie.A periclitat si impiedicat eforturile depuse de specialisti care luptau in domeniul opririi pandemiei,acuza spitalele de practici criminle etc...Nu a fost avocatul poporuli ci a lui Tariceanu- PSD si a borfasilor.Aceasta fiinta a fost in permanenta o frana in instalarea unui climat de siguranta privind protectia populatiei .Mai mult, si-a supraestimat sarcinile, bagandu-se unde nu-i fierbe oala.. Prin firea ei conflictuala , ne echilibrata,si angajata politic, nu avea ce sa caute pe acest post.

17 iunie 2021 1:32

Șerban Nicolae, fost expert în sex anal al PSD, acum ajuns un Nimic pe nicăieri Baba asta decrepită și imbecilă e acum liberă să se ducă să-i sugă ciorapii și chiloții lui Victor Ponta și să-l felaționeze pe Călin Popescu Tăriceanu la scrot și prepuț. Dar, baba asta idioată chiar dacă nu e absolventă de facultate de petrol și găoaze la specializarea polimerizarea stereospecificăcăcioasă a găoazelor din petrol ca Viorica Dăncilă, parcă văd că PSD-ul se va face luntre și punte și o va angaja și pă ea la BNR, ca să consilieze broaștele de la ușile BNR, că ușile de la BNR nu le mai poate consilia, că acolo e Viorica Dăncilă, cea care e și ușier, ea deschide ușile de la BNR consiliindu-le dar deschide și ușa de la WC-u pentru Mugur Isărescu, cănd respectivul merge și el să se pișeze și să se cace ca tot românul. Tot la BNR s-a aciuit și securistul ăla ceaușist împuțit de Ioan Mircea Pașcu, cel care consiliază geo, adică sfătuiește țărâna de pe viitorul loc de veci al Animalului Ion Ilici Iliescu, ca nu care cumva țărâna aia să fie prea grea și să fie afânată, după ce va crăpa Animalul, pentru ca toată floarea mândră a țării să se poată duce să se cace acolo în semn de recunoștință. Muie PSD!

17 iunie 2021 0:00

Dictatura capitalista = NAZISM = FASCISM

16 iunie 2021 17:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.