Un incendiu a izbucnit miercuri la platforma Continental din Timișoara. Sute de angajați s-au autoevacuat până la sosirea salvatorilor, iar la nivelul ISU Banat a fost activată grupa operativă.

Incendiul a fost anunțat în subsolul unei hale de producție și depozitare produse finite, la platforma Continental din Timișoara

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri. Sute de angajați s-au autoevacuat până la sosirea salvatorilor, iar la nivelul ISU Banat a fost activată grupa operativă.

„În urma informațiilor primite, s-a dispus alertarea Detașamentului 1 si 2 Timișoara care s-au deplasat la locul intervenției cu 3 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și autoscara S42 din cadrul Detașamentului 2. Din primele informații, s-au autoevacuat 334 de persoane. De asemenea, preventiv au fost evacuate încă 306 persoane dintr-o hală alăturată”, transmit reprezentanții ISU Banat, potrivit presei locale.

La fața locului au fost cerute în sprijin ventilatoare, autospeciala CBRN, dar și cea de stingere, Cobra. La locul solicitării intervin 3 ofițeri și 24 de subofițeri.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.