Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri la Tallinn, că „Estonia este cu foarte mult înaintea noastră în ce priveşte sisteme de e-guvernare, servicii digitale pentru toţii cetăţenii”, iar România are multe de învăţat de la acest stat, relatează News.ro.

„Am abordat această chestiune, foarte importantă, în discuţia cu doamna Preşedinte. Este cunoscut faptul că Estonia este un campion al digitalizării şi e-guvernării. Este la fel de clar că relaţiile noastre foarte bune sunt o bază solidă pentru o colaborare în acest domeniu. Voi încuraja pe toţi responsabilii de la noi din domeniu să contacteze pe omologii lor din Estonia şi să încercăm să lucrăm împreună la un concept de succes. Estonia este cu mult, aş spune chiar foarte mult, înaintea noastră în ce priveşte sisteme de e-guvernare, servicii digitale pentru toţii cetăţenii, securitatea reţelelor şi aşa mai departe. (...)"

Integral pe G4media.roComentarii

x Johanis, pai. tu conduci Romania de 8 ani, cu "guvernul meu", deci, recunosti Geaca Rosie ca, esti codas la administrarea Tarii si la propasirea societatii romanesti. Invata-i si pe Estonia, ce stii tu, sa faci mai bine : sa marsaluiesti pe strazi, cu adunatura de mardeiasi USR/PLUS/PNL, si sa urlati lozinci expirate bashinoase, eventual sa aruncati cu bolovani in cetatenii care va critica.

17 iunie 2021 6:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.