Într-o carieră politică ce se întinde de-a lungul a patru decenii, președintele Joe Biden a văzut destui președinți americani - din ambele tabere, republicană și democrată - încercând să transforme relația SUA cu Rusia, pentru ca în final ei să plece de la Casa Albă dezamăgiți, cu o neîmplinire la acest capitol. La prima sa întâlnire ca președinte cu liderul de la Kremlin, Joe Biden nu a vrut să facă aceeași greșeală, comentează The Washington Post.

Joe Biden este al cincilea președinte american cu care discută liderul de la Kremlin.

De altfel, miercuri, Vladimir Putin a părut să ia în derâdere istoria abordării americane a summiturilor. „Nu trebuie să ne privim unul pe celălalt în ochi și în suflet și să ne facem promisiuni de dragoste și prietenie veșnică. Noi apărăm interesele țărilor noastre”, a spus el, într-o aluzie la o declarație celebră a fostului președinte George W. Bush, care spunea că s-a uitat în ochii lui Putin și i-a simțit „sufletul”.

Integral pe Digi24Comentarii

xyz Cei 8 milioane de soldati rusi-sovietici, care si-au dat viata in al II-lea Razboi Mondial, pt infrangerea criminalului in serie Adolf Hitler, si, cca. 20 milioane civili rusi-sovietici, care au murit aparand civilizatia si drepturile omului in lume, fara sacrificiul dureros al URSS, omenirea ar fi fost retrogradata in epoca de crime a nazismului – lagare, ucideri in masa, distrugeri de orase, stramutari dramatice de populatie. Nu putem sa avem pretentia la Biden asta, sa-si aminteasca de fapte de istorie care au schimbat soarta omenirii, batranelul Biden pare cu un picior in Alzheimer, si arata si se comporta uzat fizic si psihic. Putin este de nota 10.

18 iunie 2021 7:14

Ecce Kurrupt Adică carevasăzică Futin a fost și ecce în continuare un excepțional diplomat. Cum ar fi sunat dacă zicea "Domnule Vice Președinte, mă uit în ochii dumneavoastră, și văd că aveți franjuri la gaura arianusului"...

17 iunie 2021 10:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.