Primarul comunei dâmboviţene Cojasca, Gheorghe Victor, a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, la fel şi patru funcţionari publici, în dosarul privind eliberarea în fals de vize de reşedinţă, conform unor surse judiciare.

Instanţa a dispus această măsură în noaptea de miercuri spre joi, după ce edilul fusese reţinut pentru 24 de ore, în urma percheziţiilor care au avut loc marţi la el acasă şi la o instituţie publică.

Conform surselor citate, alţi doi funcţionari publici - un angajat al Primăriei Cojasca şi un angajat al Serviciului Public Comunitar de Evidenţa Populaţiei Cojasca - au recunoscut faptele şi au primit control judiciar pentru 60 de zile.

Integral pe AgerpresComentarii

pagubitu Alt prost nemernic si idiot.Baaaa mama prostilor e mereu gravida.Ba daca Ai ajuns primar in slujba comunitatii,cu un salariu frumusel,si toate prerogativele functiei?De ce naiba iti trebuie ma mai mult?Ba pentru mai mult ,dute ma la judet,fii prefect,deputat,senator,ministru.De ce ma sa jupoi oamenii simpli concetatenii tai care teau ales ,Ca sa ai tu ?De unde ma?de la cei care nu au?Ba prosti is unii si nu mai mor ma.

17 iunie 2021 12:51

x Functionarii Mediu/Finante corupti trebuie aspru pedepsiti, la parnaie cu ei, pt crime cu premeditare - cand au avizat asemenea firme fara sa le controleze daca detin utilaje/spatiu de incinerare deseuri, apoi, Finantele cum au putut sa plateasca facturi, fara dovada incinerarii deseurilor ?! Coruptia in Romania incepe de la deseuri. Crime cu premeditare.

17 iunie 2021 9:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.