Vasile Blaga, fost ministru de Interne şi fost preşedinte al Senatului, are un dosar care se judecă la Înalta Curte de Casație și Justiție şi în care este acuzat de fapte de corupţie, ce au avut loc în perioada în care era secretar general al PDL. Instanţa Supremă este aşteptată să decidă asupra cererii de schimbare a încadrării juridice peste două săptămâni.

Noi probleme în justiţie pentru Vasile Blaga, în prezent europarlamentar PNL. Procurorii doresc schimbarea încadrării juridice în dosarul în care aceste este judecat pentru fapte de corupţie (trafic de influenţă).

ÎCCJ va decide asupra schimbării încadrării juridice

Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) va analiza marţi, 29 iunie, solicitarea procurorilor.

Procesul lui Vasile Blaga se află pe rolul instanţei supere din septembrie 2020 şi a ajuns aici având în vedere funcţia de demnitate publică (europarlamentar) în care Vasile Blaga a fost ales pe 26 mai 2019.

Integral pe CapitalComentarii

ABCD Pt cate faradelegi - pe banii publici, a comis Blaga infractor in forma continuata, ca PDL-bashinos, ar trebui sa fie suspendat de tavanul sediului central PNL ! In SUA, infractorul asta de Blaga, ar fi facut puscarie grea - precum Al Capone ala.

17 iunie 2021 12:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.