Alexandra Furnea, supravieţuitoare a incendiului din clubul Colectiv, comentează, într-o postare pe Facebook, faptul că un nou termen în dosarul Colectiv a fost stabilit pentru 22 septembrie, iar concluzia textului, în care vorbeşte despre visurile ei înaintea momentului ”Colectiv” şi rememorează noaptea incendiului, este, pornind de la faptul că măsoară timpul în intervenţii chirurgicale: ”Ca un chirurg rău şi nepriceput, Justiţia îşi vede şi ea de „lucrare” şi taie – pe viu însă – din speranţa mea că se va face dreptate”.

Mesajul vine după ce Curtea de Apel București a decis, miercuri, să reunească cele două cauze din dosarul incendiului de la Colectiv, după ce cu doar două zile în urmă le-a disjuns, potrivit hotărârii instanței. Efectul deciziei e că toate dezbaterile din proces se amână pentru 22 septembrie.

Cu două zile în urmă, judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti hotărâseră ca dosarul ‘Colectiv’ să fie împărţit în două, iar fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone, funcţionarii din primărie şi cei doi pompieri să fie judecaţi separat de patronii clubului, judecătorii.

Integral pe G4media.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.