La câteva zile după ce Cristi Mitrea a vorbit despre faptul că la un moment dat nu era sigur că este tatăl copilului rezultat din relaţia cu Andreea Mantea, vedeta tv a reacţionat în forţă şi a dezvăluit calvarul pe care l-a trăit în cele 6, 7 luni în care s-a iubit cu luptătorul MMA.

Andreea Mantea a spus ce i-a făcut Cristi Mitrea când era gravidă: „Este înfiorator.” În cadrul unui interviu pentru wowbiz.ro, bruneta a explicat şi de ce aceste dezvăluiri vin de abia în 2021 şi nu au fost lansate la momentul în care a fost agresată.

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui.

Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec. Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.