Senatorul AUR, Mircea Dăneasă, a dat declarații controversate cu privire la legea introducerii educaţiei sexuale în şcoli, dezbătută în Parlament.

Senatorul AUR a participat la dezbaterea din Parlament a legii introducerii educației sexuale în școli, iar acesta a făcut o declarație controversată.

”Omul modern – spun neuroştiinţele, nu eu – are creierul supersexualizat datorită dezvoltării premature a sinapselor sexuale. Şi asta e ştiinţă, nu ideologie. Atunci când sinapsele sexuale se dezvoltă, creierul omului nu mai este apt pentru studiu”, a spus Mircea Dăneasă.

Săptămâna trecută, senatorul AUR a fost surprins când s-a urcat într-un cireș din curtea Parlamentului. La cererea jurnaliștilor Antena 3, Mircea Dăneasă a reconstituit cățărarea în copac.

Senatorul AUR, Mircea Dăneasă, a poftit la cireșele din curtea Parlamentului, așa că a decis să se cațere în copac. O echipă Antena 3 a surprins întregul moment, iar politicianul a decis să și explice gestul tău.

Mircea Dăneasă, a explicat cum a admirat cireșele, încă de când erau în floare.

”Le-am văzut înainte de a se face, de când erau flori și voiam să văd ce se întâmplă cu ele. Florile s-au transformat în cireșe verzi, cireșele verzi au crescut, cireșele verzi, după ce au crescut, s-au copt și am văzut cum merge lumea și ia de jos, se chinuia să ia de jos, mai rupea câte o creangă și atunci am zis că alea de sus sunt mai accesibile. Normal, am datele necesare să urc într-un cireș”, a explicat senatorul AUR.


Comentarii

Gary Moore Așa este! Maimuța modernă din imagine, are creierul mucegăit, orătania asta s-a urcat în unul din cireșii din ograda cocinei parlamentare, ca să halească niște fructe, dar l-a zărit presa, nu presa din poliție ci presa din Media. Cimpazeul din imagine le-a înșirat ălora de la presă o poveste, un basm acolo, cum că el a vrut să facă niște fitness, niște gimnastică și d-aia s-a cocoțat ca maimuțoiul în copac. Tot e bine că n-a dat diareea-n el când era-n cireș, că le arăta ălora de la presă și găoaza lui de babuin. Găozul ăsta pomenește de sinapsele sexuale, păi NU există sinapse sexuale. Sinapsele sunt legăturile prin care nervii sunt conectați la sistemul nervos. Deci, nu există alt tip de sinapse, este un termen general pentru legăturile interneuronale ale nervilor. Pavianul ăsta maimuțoizat s-a scremut să le arate profanilor de la Haznaua 3 că el e dăștept de nu dă-n gropi, dar pentru cine i-a înțeles esența puliturii lui de declarație, e evident că babuianul e prost ca pula bleagă. Motiv pentru care-l fut și eu în gură, ca să-i fac pletele ălea crețe și măciucă dar și ochii ca sarmaua. Muie! Muie AUR!

20 iunie 2021 6:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.