Primarul Municipiului Cluj-Napoca Emil Boc a declarat că Partidul Naţional Liberal nu intra la Guvernare, dacă nu era preşedintele Klaus Iohannis şi că actualul preşedinte al partidului nu mai poate să ducă partidul la nivelul următor, argumentând că rolul său a fost important la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale.

„Domnul Orban nu mai poate reprezenta viitorul pentru PNL pentru că a pierdut ultimele alegeri. Să fim bine înţeleşi, ultimele alegeri pentru PNL le-a câştigat preşedintele Iohannis, nu domnul Ludovic Orban. Dacă nu era preşedintele Ioahnnis PNL-ul nu era la guvernare. Ca să fim corecţi cu istoria!

Integral pe AdevărulComentarii

Băi Imbecilule, ăla de la 20 iunie 2021 12:39, tu nu numai că ești cretin, ești și prost dar și idiot. PSD a guvernat 20 de ani din ultimii 31 de ani, ruinând țara de cele 85 de miliarde euro. La finalul mandatului PSD din 1996, România era foarte aproape de faliment, iar atunci în vara acelui an înainte de alegerile câștigate de către CDR inflația a crescut în 3 sau 4 luni cu peste 300%. Tu, pe ce lume trăiești imbecilule? Tu ăla care te semnezi mai mulți, tu ești mai mulți idiotule? PSD e responsabil pentru toate potlogăriile împuțite din țară, acordarea de pensii speciale ălora care NU le merită, creșterea salariilor administrației de stat locale și centrale și parlamentului de câteva zeci de ori, concomitent cu de fiecare dată cu creșterea salariului minim și a pensiei minime cu câte 20 de lei chiori. Du-te-n pizda mă-tii de cretin imbecil împuțit cu PSD-ul tău neo-marxist împuțit cu tot. Muie! Căca-ma-ș în pizda mă-tii de imbecil și de cretin ce ești tu. Muie!

20 iunie 2021 21:41

noi Pt. istericul 21:14 Idioti ca tine, din nascare, cu vocabular limitat la injuraturi scabroase, arunca cu violenta minciuni - ca tot nu-i mai crede nimeni. Idiotul cu istoria lui ?! ascunde sub pres adevarul si realitatea : partidele dreptace au condus Romania timp de 20 ani (Conventia Democratica, PDL, Guvernul meu) facand praf Bugetul Tarii si instrainand pe mocca perlele economiei romanesti - TELECOM vandut unei cutii postale cipriote de PNL & Emil Constantinescu; firme austrice bagate de Johanis sa macelareasca padurile; ApaNova data de PNL la francezi, scutirea de taxe si impozite a Bancilor/multinationalelor pe teritoriul Romaniei; PNL prin Dinu Patriciu a vandut rafinariile. Fata de dezastrul succint enumerat aici (mai sunt si alte nenorociri comise de PNL/USR/PLUS/Johanis) PSD este mic copil, macar a tinut cu dintii de prosperitatea romanilor.

20 iunie 2021 12:39

Hopa! Lindicul principesei Emil Boc, a devenit benzinar, adicătelea expert în benzină, petrol și găoaze, deși nu e absolvent de facultate de petrol și găoaze ca Viorica Dăncilă, fost premier și ea ca și Emil Boc, adică numai cu numele. Deci, acest Nimic numit Emil Boc, a devenit profetul benzinei? Păi cine pula calului mai ia aminte la ce se cufurește pe gură acest limbric impotent politic, acest sclav preaplecat fost al lui Băsescu, acest om de paie? Alegerile legislative generale trecute NU au fost pierdute ci PNL NU a reușit să le câștige cu majoritate, deși PNL a câștigat alegerile, dar le-a câștigat cu minoritate-n cocina parlamentului, așa c-a fost nevoit să facă această coaliție de la guvernare care acum e la putoarea puterii. Jocul de cuvinte cufurite de Emil Boc se bazează pe slăbiciunea și blegirea lui LUdovic Orban care era atunci premier și a decis să demisikoneze ca o Loază, deși NU era responsabil direct pentru votul electoratului. Dacă acest lindic Emil Boc vrea să fie corect cu Istoria, atunci de ce pizdoiul mă-sii NU spune cu subiect și predicat boborului, cum PSD a ruinat România din 1990 până azi în toate guvernările PSD, înglodând țara-n datorii externe de cele 85 de miliarde euro din totalul datoriei naționale externe care acum e circa 121 miliarde euro? Păi, ca să fiu și eu corect cu Istoria, o să-l fut în gură pe Emil Boc până-l ia mama dracului. Muie!

19 iunie 2021 21:14

noi Scandalul gunoaielor din centrul Bucureştiului durează de câteva săptămâni, iar cei care suferă de pe urma disputei dintre Primăria Sectorului 1 și Romprest sunt în continuare cetățenii, care stau cu deșeurile în fața caselor de săptămâni întregi. Miercuri, Garda de Mediu București a amendat primăria, dar și firma de salubritate. Între timp, tot mai mulţi şobolani se plimbă nestingheriţi pe străzi. „E un focar de infecție, ce să spun, e un atac chimic și biologic la adresa cetățeanului. Am văzut și un șobolan care a ieșit de acolo, am făcut o fotografie cu rozatorul pe gunoi”, spune un bucureștean revoltat. Pe strada Timpotei Cipariu din București, în zona Calea Griviței, stau în continuare pe străzi gunoaie care, potrivit localnicilor, nu au mai fost ridicate de două săptămâni, deși primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spunea miercuri că a reușit să meargă la sortatori și le-a achitat acestora o parte din datorii, iar activitatea de salubritate ar fi trebuit să înceapă. Succesurile "guvernului meu" !

19 iunie 2021 7:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.