O crimă extrem de violentă a avut loc în municipiul Sibiu, despre care autorităţile au aflat abia joi, 17 iunie. Un bărbat de 53 de ani a fost găsit mort în propria locuinţă, iar criminalul, prins o zi mai târziu.

Într-o locuinţă de pe strada Lutului din cartierul Ţiglari al municipiului Sibiu un localnic a avut parte de un sfârşit tragic.

Potrivit informaţiilor cuprinse în fişa de constatare preliminară întocmită de reprezentanţii Serviciului Judeţean de Medicină Legală Sibiu, moartea a survenit în urma multiplelor leziuni suferite pe întreaga suprafaţă a corpului.

Integral pe AdevărulComentarii

dreptacu oOfi din ala eliberat in urma legii compensatorii si vazand blandetea legii,ce sia zis?dai ma in p..a mea de fraieri ca pot trai si fara munca .Cat e fraierimea in floare nici in ..p..a nu ma doare.Traiasca societate omeneasca ,si sistemul care isi face datoria.ihaaaaa.Hai baietii?e loc mare in Romania.Clanuri care bat oamenii in piete,si pe strada,Politisti prinsi cu mita peste tot in tara ....Internetul plin cu muierile lor ...prezicatoare si gacitoare ,legatoare si dezlegatoare pietele si mijloacele de transport in comun pline de odraslele lor minore.Viata nenicule.Stana fara caini.Tara lu papura voda.Se pare ca singura lege e puterea individuala ca in vestul cel salbatic.Noroc cu genetralul Colt,care ia facut egali pe toti inventand levorveru.

19 iunie 2021 10:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.