Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a anunţat sâmbătă că „personalul medical care nu este vaccinat probabil va trebui să se testeze periodic cu costuri suportate de persoana care se testează”.

„Urmează să modificăm Ordinul pentru infecţiile asociate activităţii medicale, aşa încât să facem mai indezirabilă absenţa vaccinării pentru personalul medical. Şi atunci când vrem să facem lucrul acesta, avem în principal, în gând, pacientul, care şi el are drepturi şi are dreptul de a veni în contact cu un cadru medical, fie că e medic, fie că e asistentă medicală, fie că e infirmieră, care nu îl pune la risc, adică are şanse extrem de reduse de a fi infectat şi asta o obţinem prin vaccinare. Nu putem obliga şi nici nu este dorinţa noastră să obligăm pe cineva să se vaccineze. Dorinţa noastră este să informăm şi să facilităm activitatea celor care sunt vaccinaţi. (…)

La nivelul la care am creionat lucrurile, fără să ajungem la o concluzie finală – personalul medical care nu este vaccinat probabil că va trebui să se testeze periodic, cu costuri suportate de către persoana care se testează, nu de către management, nu de către Ministerul Sănătăţii, aşa încât pacientul să fie în siguranţă şi din nou să aibă certitudinea că este tratat şi diagnosticat de personal medical care este fie vaccinat, fie testat”, a explicat ministrul Sănătăţii.

Integral pe G4media.roComentarii

Epilatoarea inghinala suge pula curul su chilotii Si tu Mihaila esti statul? Pai in pizda matii tu nu esti decat o lipitoare de afise galbene jigodie. Ce grijulie esti tu! Vezi ca o sa ajungi la puscarie odata cu trioul Cercel,Arahat si Rafila. Ne zgandatiti si vom iesi in strada. Si Ceausescu era de neclintit si-n 4 ore a disparut si el si intreg sistemul in frunte cu CC si PCR. Mare grija epilatoareo inghinal.

20 iunie 2021 12:02

bijbok Statul roman este ingrijorat de sanatatea pulimii. Pe bune Ioano? Sictir!

19 iunie 2021 23:55

Pula Albastra Auzi fa ? Cine pula mea te crezi fa epilatoare inghinala? Dute-n pizda matii.

19 iunie 2021 23:54

Dan Gata,rezistii au în ceput cu amenințările că medicii care nu ne vaccinam vom plăti testările. Este o chestiune de timp până când vor introduce vaccinarea obligatorie, altfel vom fi stigmatizați. Ăștia umbla numai cu manipulări ordinare, am citit un articol manipulator scris de un anume sebastian lazaroiu care , incerca să ne convingă că piticul de boc este de Stânga, după ce ne-a furat din salarii și din pensii,alocațiile copiilor, lucrul care îl fac și ăștia acuma, dreapta usr- isto liberală impanati cu udmr. El vrea sa fure voturi de la electoratul de stânga pentru aghiotantul lui Băsescu pe care vor sa- l arunce în lupta pentru președinție in 2024. Gata, lazaroiule nu mai tine cu minciunile, ne-ați furat odată voturile a doua oara o luați în freza.Vom vota la următoarele alegeri și cu partida romilor, numai să nu mai auzim de usr- pnl-udmr.Alianta asta este egal cu minciuna, manipulare ordinare, furaciuni, ipocriziei, lipsa de orice profesionalism, hoți de diplome, plagiat,etc, etc.

19 iunie 2021 18:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.