Premierul Florin Cîţu a anunţat, duminică, faptul că toate persoanele care au rămas fără case în urma inundaţiilor din ultimele zile vor primi ajutoare.

În plus, şeful Guvernului a spus că va merge pe teren pentru a se asigura că ajutoarele ajung la cei care au nevoie de ele.

" 4.000 de lei pentru familiile cu gospodăriile afectate în proporție de 75%

- 2.000 de lei pentru familiile cu gospodăriile afectate în proporție de 50%-75%

- 1.500 de lei pentru familiile cu gospodăriile afectate în proporție de 25%-50%

- 5.000 lei suplimentar familiilor persoanelor decedate.

Acestea sunt sumele de la care pornim", a anunţat Florin Cîțu.

De asemenea, prim-ministrul Cîţu a transmis şi condoleanţe famiilor celor două victime ale inundaţiilor.

"E nevoie de implicarea tuturor prefecților, trebuie să mergeți pe teren acolo unde este nevoie! Să fiți unde e nevoie, să avem imediat o evaluare a situației. (...)

Din păcate, avem două decese confirmate. Transmit pe această cale condoleanțe familiilor!", a anunţat, duminică, premierul Florin Cîțu, într-o şedinţă de urgenţă cu prefecţii.


Comentarii

Muie postacului Psd-ist @ion Sa il f*t in gura pe imputitul de postac Psd-ist @ion....vezi boule ca hoti si penali Psd-isti ti au dat fituica gresita..da era PNL la guvernare cand Patriciu a luat raffineria Petromidia cred,, dar premier atunci era gunoiul de Tariceanu care a trecut tot cu partid de partea Psd-ului..padurile le-a dat austricilor Iliescu boule nu Iohannis ...asa ca te f*t in gura de jeg si imputit de postac Psd-ist..

21 iunie 2021 13:47

Lumineaza Doamne poporul tau Uraaaa.Bha?hai cha sha dhau bani mhanchavhas.Sha dhau bhani dha la govern pentru enondatie.Haolauuu ca nea loat domnu govern corthurile si palaturile sunt in apa phan la brau.Mia loat apa lheptopu dhan sofragerie ,si martzadasu e inondat.Si phlitisienii sharacii care sau controit vile pi malul apelor sha haiba preveliste ,shunt distrusi.Ba da sunt nacajiti ma care chiar sunt,Datii ma incolo pi sarantoci di ci nu sau uitat undesi fac cashile?

21 iunie 2021 11:00

pop Rusine ba mincinosule.

21 iunie 2021 7:12

ion pt. Td- Psihopat ca toata sleahta USR/PLUS/PNL, delirezi cu "rusii", cu "ilici", cu "stalinistii" lozinci bashinoase expirate, cand, realitatea este ca, PNL a vandut perla economiei romanesti ROMTELECOM unei casute postale cipriote pe mocca la Buget, dar, pe spaga imensa la PNL/Conventia Democratica; rafinariile le-a vandut PNL lu' Dinu Patriciu mort acum; padurile macelerite de austrieci sub Johanis; acum, "guvernul meu" vinde si terenurile agricole unor bagabonzi straini; Vlad Voiculescu nu se lasa, privatizeaza si spitalele de Stat, ca le-a construit ma-sa si tac-so; Huooo, mincinosi nebuni ca Td!

21 iunie 2021 6:55

Muie postacilor Psd si Psd-istilor Mai imputit de postac Psd-ist@Dan ..bani pe taxe ia furat Psd-isti ca sa te plateasca pe tine si alti imputiti sa comentati pe aici..

20 iunie 2021 23:31

Dan Ce să facă oamenii cu 2000 de lei după ce au pierdut agoniseala de o viață pentru că acest stat condus de hoți nu a fost in stare sa- l apere. Unde sunt taxele și impozitele plătite de romani acestui stat ? Cât este leafa lui câtu, cât reprezintă 2000 de lei din această leafa , care sunt cheltuielile de protocol făcute de câtu, diurnele și alte avantaje. Propunem că oamenii să fie despăgubiți cu veniturile lui câtu pe timp de 2 luni. Ce zici catule, dai o ordonanță de urgență pentru acest lucru?

20 iunie 2021 23:01

Baron in calduri: As da o muie. Vreau postac bolsevic, Acum! Il vreau pe Nea Costel.

20 iunie 2021 19:19

Muie postacilor Psd si Psd-istilor Dar era Psd hoti la guvernare ar fii primit???? ..postac Psd-isti cel de la ora 18.02..daca zici ca vor primi o pula de la PNL...de unde sti tu ca nu vor primi asa ti-a scris pe bilet hoti si penali Psd-isti...

20 iunie 2021 19:02

Nea Costel Vor primi o pula.

20 iunie 2021 18:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.