Ploile și instabilitatea atmosferică vor continua și în următoarele 24 de ore. Meteorologii sunt așteptați să actualizeze alertele de vreme rea luni dimineața, însă în această săptămână, România va trece de la o extremă la alta: vin canicula și disconfortul termic.

O parte din codurile de vreme rea expiră luni dimineața, la ora 2:00. Va rămâne în vigoare, însă, până luni seară, la ora 22:00, un cod galben pentru Moldova, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei și zonele montane, în care vor continua fenomenele de instabilitate - ploi abundente, ce pot depăși 20-30 de litri pe metrul pătrat și izolat 40-50 de l/mp.

Luni dimineața, meteorologii vor face o actualizare a situației.

„Este posibil să menținem, pentru zona Carpaților Meridionali și Orientali un cod portocaliu, pentru că în zonele montane sunt așteptate cantități de apă mai însemnate, care să depășească, la nivel local, 20-30 de litri pe metru pătrat, izolat chiar 40-50 de litri pe metru pătrat, iar în partea de est și sud-est un cod galben”, a declarat duminică seara, la Digi24, directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu.

Integral pe Digi24Comentarii

Visul oricarui postac psd-ist este sa fie sodomizat de însuși Liviu Dragnea Avem noi un fetiș pentru băieții răi.

21 iunie 2021 9:21

Baron in calduri: As da o muie. Vreau postac bolsevic, Acum! .

21 iunie 2021 7:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.