Sanda Ladoşi a făcut apel la conştientizare privind riscurile vaccinării anti-COVID-19 despre care spune că este o campanie "compulsorie pentru un concediu, pentru un spectacol, pentru un retaurant, nidecum pentru sănătate că dacă citeşti prospectul o cam iei la goană".

Artista s-a declarat împotriva campaniei de vaccinare anti-COVID-19 pe care o declară nesigură mai ales pentru copii. Ea a lansat şi un apel către români să se informeze bine înainte să ia această decizie.

„Vaccinare compulsorie, asta trăim acum. Pentru un concediu, pentru restaurant, pentru un spectacol. Înseamnă că lumea a înnebunit cu totul! Eu credeam că asta se face pentru sănătate, dar dacă citești prospectul o cam iei la goană.

Campania de vaccinare seamănă mai mult a otrăvire
Seamănă mai mult a otrăvire. Fără garanţie, fără explicaţii, fără responsabilizarea cuiva. Chiar lumea nu îşi pune întrebări? Nu injectării experimentale, iar copii niciodată", spune artista Sanda Ladoşi pe pagina sa se socializare.


Mesajul artistei a împărțit internauţii în două tabere. Unii laudă demersul artistei care nu s-a lăsat "cumpărată" pentru a promova campania de vaccinare, în timp ce alţii remintesc părerile avizate medical care susțin că vaccinul este singura soluţie pentru a combate pandemia cu coronavirus.


Comentarii

BeautifulMind @Nea Costel Sper ca esti obez ca parerile tale labartate si ca o sa dispari cu educatia ta de patru clase o data ce vine si valul urmator. Ca sa ramanem intre intepati si sa ne vedem de treaba.

22 iunie 2021 17:19

Doctoru ... Da de cand Sanda Ladosi e experta in vaccinuri. Are ea ceva studii/specializare in domeniu? E periculos se arunci cu vorbe numai asa fara fond... si numai pentru ca esti o persoana cu notorietate.

22 iunie 2021 10:25

Nea Costel Lucian tu esti mult prea prost asa ca date-n pula mea de cretinoid psihopat intepat. Muie tie si intregii familii. Moarte usoara.

22 iunie 2021 8:12

lucian56 Unii o lauda ca nu s-a lasat "cumparata" pentru promovarea campaniei de vaccinare. Dar de ce nu am putea spune ca poate s-a lasat "cumparata" de cei care nu doresc vaccinarea? Si pana la urma unde sa faca ea promovarea? Colegilor de celula ai sotului?

21 iunie 2021 22:57

bijbok Vreau sa vad pe ministrul sanatatii cum spune: Daca patiti ceva in urmatoarele 10 zile dupa vaccinare eu Mihaila merg la puscarie 20 de ani ptr crima.

21 iunie 2021 22:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.