Fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, o acuză pe Clotilde Armand că „în lipsă de realizări proprii, se împăunează cu munca și rezultatele altora, dezinformând cu tupeu”, pentru că, în privința Școlii 179, doar a făcut recepția unei extinderi finlizată de „administrația bolșevică”.

„Știți ce mai face primarul validat al Sectorului 1? În lipsă de realizări proprii, se împăunează cu munca și rezultatele altora, dezinformând cu tupeu. Azi, de exemplu, a fost cazul Școlii Gimnaziale Nr. 179, care a fost extinsă cu 200 de locuri. De fapt, primarul validat a reușit ca în 8 (opt) luni de mandat să facă recepția unei extinderi (printr-o construcție modulară) finalizate...în septembrie anul trecut, de ”, transmite Dan Tudorache.ția>

El afirmă că așteaptă „cu mare interes” să citească și cum a construit Clotilde Armand Grădinița 146, din Strada Hrisovului, și două bazine semi-olimpice pentru copiii din sector.

Școala Gimnazială nr. 179 din Cartierul Bucureștii Noi a fost extinsă cu 200 de locuri, a anunțat marți Primăria Sectorului 1 din Capitală. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat că au fost recepționate lucrările la construcția modulară care va crește capacitatea școlii cu 8 săli noi de clasă.

„Începând cu anul școlar 2021-2022, Școala Gimnazială nr. 179 va avea alte 8 săli de clasă cu o capacitate de 200 persoane (192 elevi și 8 profesori) și 3 grupuri sanitare (fete, băieți, profesori)”, a transmis primarul.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.