Guvernul va aproba, în ședința de joi, noi măsuri de relaxare aplicabile de la 1 iulie, printre acestea urmând să se regăsească şi redeschiderea târgurilor şi talciocurilor din ţară, cu respectarea normelor de siguranţă sanitară, a declarat premierul Florin Cîţu.

"Noi am prezentat deja aceste măsuri în Hotărârea CNSU, vreau doar să readuc aminte, pentru că am fost prin ţară şi este o întrebare despre târguri şi talciocuri şi aşa mai departe: se redeschid de la 1 iulie, bineînţeles, în funcţie de normele de securitate, de siguranţă, dar se redeschid toate de la 1 iulie. Decizia o vom lua joi în şedinţa de guvern", a declarat Florin Cîţu, marţi seară, la TVR 1.

Întrebat dacă în ceea ce priveşte portul măştii la interior se vor mai relaxa condiţiile, premierul a precizat:

"Încă nu am primit propuneri în acest sens, poate, dacă... să se umble la ceea ce înseamnă spaţiu închis în birou, dacă toate persoanele sunt vaccinate - avem acum cinci persoane. Nu am primit încă o propunere, dacă primesc o propunere şi este bine fundamentată, nu aş avea o problemă cu acest lucru".

"Până la urmă, dacă sunt vaccinate toate persoanele într-un birou, este normal să aibă nişte beneficii dacă s-au vaccinat", a adăugat Cîţu.


Comentarii

pensionar Du-te dreacului nemernic ce esti, ce smenuri ai facut la Rifaisen cind ai vrut sa distrugi leul? Cu terenurile de 76 ha , cum ai smecherit impedicatule la limba?

24 iunie 2021 7:08

pensionar Du-te dreacului nemernic ce esti, ce smenuri ai facut la Rifaisen cind ai vrut sa distrugi leul? Cu terenurile de 76 ha , cum ai smecherit impedicatule la linba?

24 iunie 2021 7:07

Tipicul postac bolșevic; Analfabet, nespălat, abuzat de mic, fără etică, fără discernământ, fără rușine.

23 iunie 2021 11:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.