Cătălin Scărlătescu a stat departe de altar până acum și toată lumea se întreabă care este motivul, mai ales că se găsesc destule persoane în jurul său care sa-l însoare. O posibilă explicație vine de la sora juratului 'Chefi la cuțite'.

Carmen Scărlătescu mărturisit că toate doamnele și domnișoarele din viața lui Cătălin au fost caracterizate de gelozie, astfel că acesta este unul dintre motivele pentru care chef-ul a decis până acum să nu își unească destinul cu niciuna dintre partenerele de viață, potrivit SpyNews.

„Discuția asta de multe ori a trezit controverse. La modul că el de exemplu mergem în vacanță, el e cu iubita și sunt și eu, că de obicei mergem așa, eu sunt singura și el cu iubita și tot timpul el îmi dă mie mai multă atenție și ele tot timpul sunt geloase pe mine și eu tot timpul încerc să le explic.

Pur și simplu știi cum sunt femeile. Au nevoie de atenție și oricare ar fi relația, în momentul în care bărbatul de lângă tine nu îți dă ție toată atenția și o împarți cu altă femeie, chiar dacă este mama, sora că și cu mamele au fetele probleme. Eu mă simt ciudat de multe ori și eu încerc să le explic. Pe calea aceasta le zic să stea liniștite și să încerce să îi câștige atenția mai mult decât o fac”, a spus Carmen Scărlătescu, pentru Antena Stars.

Oricum, Cătălin Scărlătescu ar putea renunța în orice moment la burlăcie, pentru că pare și-a găsit jumătatea. Totuși, este destul de zgârcit cu detaliile privind acest aspect intim.

''Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată'', a spus Cătălin Scărlătescu, într-un interviu, tot la Antena Stars.


Comentarii

nea corectu Mai lasa-ti sora sa-si caute un handralau ,si sa aiba si ea cui oferi atentie si dragoste iar matale consentreazate pa relatiile ce le ai ca sora o dsati fie sora toata viata .da o sotie ,o ai de cand o ceri sii pui o piatra lucioasa pe deshtiu ,pana mo-artea va va desparti cum zice popa _parintele.

24 iunie 2021 9:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.