Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, se bazează pe Ludovic Orban pentru demiterea guvernului condus de Florin Cîţu.

Marcel Ciolacu a spus că ar trebui ca Orban să facă un act patriotic şi să convingă parlamentarii să voteze moţiunea de cenzură.

"Ţinând cont că 70% dintre români consideră că suntem într-o direcţie greşită, sunt ferm convins că există şi parlamentari din actuala putere care consideră că suntem în direcţia greşită şi sperăm să voteze această moţiune.

Ciolacu: "Poate domnul Orban ne face o surpriză şi îndeamnă anumiţi colegi să voteze această moţiune"
Poate domnul Orban ne face o surpriză şi îndeamnă anumiţi colegi să voteze această moţiune, nu neapărat ţinând cont de lupta lor politică internă.

Poate face un act patriotic şi scapă această ţară (...)", a spus şeful PSD, Marcel Ciolacu, duminică, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.


Comentarii

Măi Muie Paulus, tu ești cu Ruso-botul plin de muie, retardatule. Morții mă-tii de șobolan neo-marxist împuțit. Muie PSD! Hua, Hua, hua, muie PSD!

3 iulie 2021 7:34

Hua-hua-hua, Muie Psd! Iar ai luat-o în eurobot de la Paulus, coșmarul vieții tale de oligofren!

29 iunie 2021 7:37

As da o muie. Vreau o EURO-poolla în ciock, Acum! CONDITIE: nu accept decât ofertanti vaccinati-"imunizati"-rapelati cu masca si cu manusi pe creier.

28 iunie 2021 23:42

Muie postacilor Psd si Psd-istilor Numai imputiti de postaci Psd-isti comenteaza aici..Psd este singurul partid din Romania care au postaci platiti sa comenteze pe retelele de socializare..si sa minta si sa manipuleze...huuuuuuu imputitilor de securisti,comunisti hoti si penali Psd-isti...Psd cancerul politici romanesti..si un partid toxic.

28 iunie 2021 19:58

Muie postacilor Psd si Psd-istilor Numai imputiti de postaci Psd-isti comenteaza aici..Psd este singurul partid din Romania care au postaci platiti sa comenteze pe retelele de socializare..si sa minta si sa manipuleze...huuuuuuu imputitilor de securisti,comunisti hoti si penali Psd-isti...Psd cancerul politici romanesti..si un partid toxic.

28 iunie 2021 19:58

Baba Vanga O, Doamne, de ce nu deschizi, la Academie, niște cursuri de bună guvernare în cadrul cărora pizdaca Veorica să-i învețe pe labagii lăbărari și pe #rezistacii lui Geacă Roșie cum se face treabă cum trebuie și să-i dezvețe de furat, jefuit și trădat enteresele naționale. Asta până când șobolanca Clotilde nu ne procopsește cu Ciuma lui Camus.

28 iunie 2021 16:32

noi Bagabontii cu bla, bla . . . Putin, Rusia, cizma rosie, lasati, bagabonzilor vrajeala cu lozinci expirate bashinoase, bagabontilor USR/PLUS/PNL explicati romanilor, motivul pt care paraginiti Capitala, gunoaie cu sobolani, gandaci si capuse, purici si duhoare de cacat. Carati-va drak' si lasati-o pe Firea la Capitala, in mandatul PSD, Capitala arata ca in Vestul Europei.

28 iunie 2021 14:12

Popescu ... avem de ales Cizma rosie a lui Putin sau Geaca rosie a lui Johannis. Eu aleg Geaca. Bunicii mei au crezut in Cizma rosie si cizmaru local(ceausescu) si s-au cam ars pe degete.

28 iunie 2021 13:26

Popescu Se pare ca multi vor ca mama Rusia sa deschida p- da si noi sa intram.... dar nu o sa mai iesim pe veci.

28 iunie 2021 13:23

xyz Votati PNL/USR/PLUS daca iubiti sobolanii, gandacii, puricii, capusele, tantarii, daca va plac gramezile de gunoi duhnind a cacat, votati pramatiile rezistace a lu' Johanis, sa va umpleti de paraziti si infectii de pe strazile unde au marasluit sleahta de rezistaci, condusi de Geaca Rosie ! Votati sleahta rezistace, ca v-a condamnat la moarte rapida sau lenta, cu finantarea PRIVATILOR - din contributiile noastre la Sanatate, sa ne coste un simplu consult 300-500 lei ! Adunatura USR/PLUS/PNL infometeaza copii, ca a sterpelit - adunatura, BANII de alocatii majorate. Adunatura lu' Johanis a sterpelit si banii de pensii - zice ca nu-i mai are. PNRR facut de prostii prostilor din "guvernul meu" este respins de UE a treia, a patra oara, caci, rezisatcii n-au prevazut bani pt irigatii si fermele romanesti. Huooo! USR/PLUS/PNL

28 iunie 2021 12:53

Petre Votați PSD ul si știți ce va așteaptă, Mafie, Ultraj la principiile democratice, Interes personal/de grup, "Epoca de aur" (mai pe scurt MUIE) ca si nepotism, cultul persoanei. pensii speciale triplate. Relații de buna prietenie cu Coreea de Nord, Rusia, Belarus, Congo....

28 iunie 2021 12:13

noi Votati PNL/USR/PLUS daca iubiti sobolanii, gandacii, puricii, capusele, tantarii, daca va plac gramezile de gunoi duhnind a cacat, votati pramatiile rezistace a lu' Johanis, sa va umpleti de paraziti si infectii de pe strazile unde au marasluit sleahta de rezistaci, condusi de Geaca Rosie !

28 iunie 2021 11:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.