Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a actualizat joi lista țărilor și zonelor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie a rămas în zona roșie.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat joi Hotărârea numărul 43, privind actualizarea listei statelor și zonelor considerate ca fiind cu risc crescut epidemiologic. Facem precizarea că încadrarea din zona galbenă sau verde în zona roșie, precum și încadrarea din zona verde în zona galbenă, intră în vigoare la 24 de ore de la data publicării în Monitorul Oficial al României a Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență prin care este aprobată lista țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic.

Încadrarea din zona roșie în zona verde sau galbenă, precum și încadrarea din zona galbenă din zona verde, intră în vigoare de la data publicării în Monitorul Oficial al României a Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență prin care este aprobată lista țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic.

Integral pe Digi24Comentarii

Baron in calduri: Organizez caravane de "imunizare" si #racolez minori în scopul "educatiei" HOMO-sexuale "incluzive"!

3 iulie 2021 0:05

gaozar bolsevic "imunizat" depizdat: 21 0:00

3 iulie 2021 0:02

"Tulpina" SIGMA Ma adresez EURO-gaozarilor LGBT-ORL "transsexuali" cu rugamintea sa se "imunizeze" de urgenta în nas, gât si urechi - Miocardia salveaza România!

3 iulie 2021 0:00

gaozar bolsevic depistat: 9:51 găzare, Adrian Năstase e poponar pasic. Exact ca tine, dealtfel...

2 iulie 2021 9:54

JohANUS, poponar pasiv Ma inscriu si eu pe lista celor ce vor fi fututi aprig de Adrian Nastase. De-abia astept sa fiu penetrat de un barbat adevarat. Dupa consumarea actului voi merge cracanat patriotic ca Arcu' de Triumf.

2 iulie 2021 9:51

noi, militant PSD, găozar, bineînțeles Inchipuiti-va cum Ponta il futea-n cur pe Adrian Nastase. Asa vom fute noi, postacii socialisti pe romanii care nu sunt membri PSD.

2 iulie 2021 8:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.