Liderul Blocului electoral „Renato Usatîi” acuză realizatorii Barometrului Opiniei Publice (BOP) că ar fi trucat rezultatele sondajului care urmează a fi prezentat săptămâna viitoare, transmite IPN.

Potrivit politicianului, luni urmează să se facă public un sondaj care arată că, dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri parlamentare, 33,7% din respondenţi ar vota cu PAS, 25,2% – cu BeCS, 6% – cu Partidul Politic Şor, 4,6% – cu Blocul electoral „Renato Usatîi”, 2,7% – cu Platforma DA şi 1,4% – cu Partidul Politic „Democraţia Acasă”.

Renato Usatîi susţine că cifrele din dreapta denumirii blocului pe care-l reprezintă au fost manipulate şi că, în loc de 4,6%, este de fapt 8,4%. De asemenea, a fost tăiat cu 0,4% scorul de la Platforma DA şi 0,8% de la Partidul Politic „Democraţia Acasă”. Acesta mai spune că procentajul la PAS a fost ridicat cu 4%. Renato Usatîi susţine că manipulările au fost făcute personal de Arcadie Barbăroşie, directorul executiv al Institutului de Politici Publice, care prezintă BOP.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.