Președintele Klaus Iohannis reia luni discuțiile pe tema proiectului ”România educată”, un proiect de țară pe care l-a lansat în 2016. Luni, el se va întâlni la Palatul Cotroceni cu premierul Florin Cîțu și liderii coaliției de guvernare PNL-USR-UDMR, potrivit agendelor oficiale ale președinției și guvernului.

Marţi, Iohannis se va întâlni cu conducerea Parlamentului şi cu membri ai comisiilor de învăţământ din cele două Camere, iar miercuri – cu parteneri de dialog social din zona educaţiei şi cu reprezentanţii organizaţiilor nonguvernamentale implicate în proiectul „România Educată”.

Președintele va prezenta principalele zone de reformă şi linii de acţiune ale proiectului „România Educată”, în vederea realizării unui consens social şi politic, care să garanteze implementarea sa şi asumarea transpartinică, potrivit Administraţiei Prezidenţială.

Integral pe G4media.roComentarii

Ecce Kurrupt Numai Marcelsfinkter Preputzius Hemoroidus Găozus Nebărbieritus Wurst Ciolacu n-a rămas pizdac repetent, el a absolvit cu brio clasele preșcolare, iar la gimnaziu a absolvit cu succes numai vacanțele. Dar ne oprim aici cu studiile ăstuia, pentru că de restul lor nu se mai știe nimic. Dar, ecce normal, la ce-i mai trebuie Kurului nebărbierit Ciolacu studii? El nu are nevoie de studii, el e educăcat nevoie mare, dar are barbă ca și Conchita Wurst, e și muiere și bărbat, mai mult muiere decât bărbat, un fel de popo-homalău neo-marxist împuțit care înbucă cârnațul și cu gura și cu curu. Dar la Marcelsfinkter Preputzius Wurst Ciolacu, gura e precum curu, adică nebărbierită, deh, ce să-i faci, nu demult, adică pe vremea Plumbuitului erau numai cururi care conduceau țara, d-aia nu se găsea hârtie igienică. Cu respect, Paulussfinkter Preputzius Hemoroidus Limbrikus Fekalius Wurst Kârnatzius, adică pe scurt Paulus, neprihănitul Paulussfinkter Wurst Kârnatzius, alias Kuminecăturile Gemene

7 iulie 2021 0:35

pensionar Romania educata a lui Johanis cu politicienii specialisti in minciuna, coruptie si furt. Ai progresat Johanise , acum culegi roadele...

6 iulie 2021 7:11

G4Media. Este vorba despre proiectul "România educata HOMO-sexual". "incluziv" si "rezilient", BBB (Belim Bulla Better, n.red.).

5 iulie 2021 23:07

Ecce Kurrupt Evident Klaussfinkter Wurst Johannis nu a rămas repetent cum zice unii, el ecce profesorul măi fraierilor. El doar a reluat programul eșuat care probabil va fi numit România Educăcată Sexual de îndată ce noul curriculum eurovizionar ecce aprobat de actuala coaliție... Apoi să vedem noi cine rămâne repetent, pizdacilor!

5 iulie 2021 9:47

Pute dar ce a inceput si a fost intrerupt?Ma Joian intai trebuia sa fii tu educat,tu nu ai fost in stare sa educi o clasa si vrei o tara.Las-o jos ca macane si succesuri !!!

5 iulie 2021 8:48

noi Vai de capul tau, sefule, tu nu esti capabil s-o obligi pe dementa Clotilda USR/PLUS sa stranga gramezile de gunoaie imputite, unde colcaie sobolani, gandaci, capuse, viermi, tu nu esti capabil s-o impiedici pe dementa USR/PLUS, sa se opreasca de la distrugerea sect.1, si de la distrugerea Spitalelor, lasate de dementa fara paza, dar cu sobolani. Dle. Johanis, chiar esti lipsit total de omenie...

5 iulie 2021 8:37

Ecce Kurrupt Care Românie educată? Eu prefer România needucată unde idolul meu e Marcelsfinkter Preputzius Găozus Anusus Nebărbieritus Kurus Pletosus Wurst Ciolacu Popo-președintele neo-marxistului PSD, care nu numai că are barbă precum Konchita Wurst, dar e și hermafrodit, adică e și muiere și bărbat, mai mult muiere decât bărbat, un fel de muierotcă, un fel de popo-homalău stalinistoid neo-marxist împuțit, care înbucă cârnațul și cu gura și cu curu. Duru, duru, duru, cea mai bună pizdă-i curu. Poponari din toate țările, înbucați cârnațul! Pravda Uber Alles! URSS Uber Alles! CCCP Uber Alles! Cu respect, Friedrich Preputzius Hemoroidus Fekalius Limbrikus Wurst Kârnatzius, adică pe scurt Paulus, căcarevasăzică neprihănitul Paulus Paulussfinkter Preputzius Wurst Kârnatziuz, alias Kuminecăturile Gemene. Vă iubesc cârnațul needucat, îl iubesc needucăcat necondiționat. Poponari din toate țările, înbucați cârnațul! Pravda Uber Alles! URSU Uber Alles!

5 iulie 2021 8:20

noi Vai de capul tau, sefule, tu nu esti capabil s-o obligi pe dementa Clotilda USR/PLUS sa stranga gramezile de gunoaie imputite, unde colcaie sobolani, gandaci, capuse, viermi, tu nu esti capabil s-o impiedici pe dementa USR/PLUS, sa se opreasca de la distrugerea sect.1, si de la distrugerea Spitalelor, lasate de dementa fara paza, dar cu sobolani. Dle. Johanis, chiar esti lipsit total de omenie...

5 iulie 2021 8:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.