Hoţii de fier vechi au blocat o investiţie, în judeţul Gorj, realizată cu fonduri europene, care valorează aproape 2,5 milioane de euro. Lucrarea de canalizare a comunei Lelesti nu este functională, deşi este nou-nouţă! Problema a apărut în aprilie anul acesta, când cineva a furat un transformator fără de care investiţia nu poate fi pusă în practică. Înlocuirea piesei costă 10.000 de lei (aproximativ 2.400 euro), bani pe care primăria nu-I are. Şi dacă ar face rost de ei., procedura spune că până când hoţii nu sunt prinşi, Primăria nu mai poate aloca alţi bani pentru aceeaşi lucrare.

100 de miliarde de lei vechi! Aceasta este suma cheltuită pentru realizarea sistemului de canalizare din comuna Leleşti, judeţul Gorj. Deşi localnicii ar trebui să se bucure de beneficiile acestui proiect, în realitate acest lucru nu se întâmplă. Hoţii sunt de vină, spun autorităţile locale, pentru că reţeau de canalizare nu functionează.
“Canalizarea este făcută, a costat peste 96 de miliarde de lei vechi. Ea nu funcţionează, nu este înfundată, dar în primăvară s-au furat piesele de la un transformator. Fără acest transformator, staţia nu funcţionează”, susţine Laurenţiu Turcilă, managerul proiectului care s-a ocupat de investiţie.
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

criticonline eu de ron n-am auzit ci doar de leu vechi sau leu nou ; ah ! si mai e unul care sta linga cotroceni.

9 noiembrie 2011 18:04

un cititor stimati ziaristi ! cind veti termina cu miliardele ?coboriti cu picioarele pe pimint si scrieti corect ron sau leu.

9 noiembrie 2011 17:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.