Dosarul în care sunt audiaţi primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, şi soţia acestuia este cel în care este cercetată femeia de afaceri Aspazia Droniuc şi din care a fost disjuns dosarul în care a fost arestat vicepreşedintele CJ Cluj Radu Bica, afirmă surse judiciare.Surse judiciare au declarat miercuri că soţii Apostu sunt audiaţi într-un dosar început în 2009 de procurorii DNA, vizând fapte de corupţie, în care o femeie de afaceri din Cluj, Aspazia Droniuc, este cercetată pentru mai multe licitaţii organizate de autorităţile locale din Cluj la care firmele sale au participat.

Din acest dosar a fost disjuns cel în care a fost arestat Radu Bica, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, afirmă sursele citate.Potrivit aceloraşi surse, soţii Apostu l-au angajat ca avocat pe avocatul Gheorghiţă Mateuţ, care îl apără şi pe Bica.

Mai multe percheziţii au avut loc miercuri la locuinţa primarului din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, care se afla la domiciliu. Percheziţiile au avut loc după ce acţiuni similare au fost făcute miercuri dimineaţă la sediul Primăriei Cluj-Napoca.

Ulterior, edilul a plecat de la locuinţa sa la volanul unui autoturism, însoţit de un alt bărbat. Apostu avea o plasă şi a declarat jurnaliştilor aflaţi în faţa casei sale că "este o cercetare a DNA".
Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.