Ministrul Mediului, Tanczos Barna, anunță măsuri pentru reducerea vârstei parcului auto din România, dominat de mașini second hand din țările vestice.

Ministrul a anunțat că decizia a fost negociată și asumată în Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

„O decizie asumată”
„Inclusiv Comisia Europeană ne forţează să luăm măsuri pentru reducerea vârstei parcului auto. Este o decizie asumată la nivelul Guvernului, odată cu negocierea PNRR (planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă – n. r.). Comisia ne-a recomandat să găsim o soluţie pentru maşinile mai vechi de 15 ani. Este o măsura asumată de Guvern prin faptul că am mers mai departe pe această linie cu infrastructura de transport finanţată parţial prin PNRR şi o asumare de reformă în acest domeniu. Va exista pentru maşinile mai vechi de 15 ani cu siguranţă o măsură într-un timp relativ scurt. Se discută acum la nivel guvernamental cu ministerele de resort care ar fi varianta”, a spus Tanczos la TVR, întrebat despre o posibilă viitoare taxă auto, potrivit realitatea.net.

Integral pe GândulComentarii

ciclop de acord cu ION , tot cei saraci vor suferi!!! Dar de ce nene ministrule NU VA OBLIGA UNIUNEA ASTA EUROPEANA , CARE A AJUNS SA DECIDA SOARTA NOASTRA SI SA DATI SALARII ROMANILOR CA IN UNIUNEA EUUROPEANA. CAND VRETI SA PUNETI BIRURI "NE PUNE UN IUNEA EUROPEANA " !!SA VA FIE RUSINE IMPREUNA CU CEL CARE A MOSIT "GUVERNUL MEU POHTA CE-A POHTIT':" PRESEDINTELE NAVETIST.

14 iulie 2021 17:46

ion Se bate tot in cei saraci care nu au posibilitatea sa-si cumpere masina noua. La fel ca si in actiunea de privatizare din sanatate. Tot cei saraci vor trage ponoassele. Ar putea merge cei saraci macar la camp sau la piata?

14 iulie 2021 9:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.