Venirea celui de-al patrulea val al pandemiei de coronavirus este în acest moment o certitudine și doar o chestiune de timp. Când va fi însă țara noastră lovită de valul 4 al pandemiei de COVID-19? O întrebare aflată pe buzele multora dintre noi în această perioadă.

Chiar dacă este de așteptat ca noua tulpină SARS-CoV2, Delta (tulpina indiană), să devină dominantă în România undeva la finalul lunii august, instalarea celui de-al patrulea val al pandemiei (o rată de incidență crescută) este așteptată undeva în luna septembrie, odată cu răcirea vremii și cu începerea școlilor, spun medicii și specialiștii consultați de HotNews.ro.

Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (European Centre for Disease Prevention and Control) a anunțat că spre sfârșitul lunii august - începutul lunii septembrie, tulpina indiană Delta va fi predominantă la nivelul Europei și că majoritatea îmbolnăvirilor vor fi date de această tulpină.

Integral pe HotnewsComentarii

”Valul 4” va veni dupa alegerile din PNL Până atunci proștii mor de grija altora, iar lenișii de drum lung!!!!!!

19 iulie 2021 11:04

Superpăduchios Știre oficială din Engliterra: în Anglia mor cu 63 la sută mai mulți vaxcinați anticovid decât nevaccinați! Sofiștii lui pește prăjit au recunoscut cifrele, dar pretind că ecce normal și bine să fie așa, deoarece totul ar depinde de vârsta celor infectați. Cică bătrânii se blegesc mai rar de Coviduț, dar riscul de murire naturelă ar fi mai mare la ei! Ei, și?I Abureală... Ecce ca atunci când arunci o ploaie de bile ucigașe din drone nocturne iar riscul pentru vaxcinați ar fi mai baban, deci nu vaxcinul ar fi de vină, ci vârsta și riscul diferit. Aproape că m-am căcat pe Muie psd de râs! Altă chestie hazlie, dacă n-ar fi tragică, ecce câ în Israel, cea mai vaxcinată țară din lume și unde s-a trecut cu drag și spor la cea de a treia doză, ritmul de reinfectare a trecut deja de 1.000 cazuri pe zi. Partea tragică ecce că numai inteligența nu le lipsește israelienilor! Cine și de ce naiba îi fraierște să înghită prostește propaganda provacinare cu produsele hamericane?! La ce le-o fi folosit atâta vaxcinare?!Eu nu zic să dea năvală la Sputnik s-au la produsele chinezești, dar israelienii, dacă vor, pot să facă ei cel mai vaccin din lume. Deocamdată vine tare din urmă un extraordinar vaccin indian! Cine nu ecce „păduchios”, să aibă grijă să nu bubuie de prost!!!

18 iulie 2021 16:32

Păduchios Ei, și? Numai cu ajutorul Coviduțui ve-ți mai videa pzda miresei la guvernare după apropiatele alegeri anticipoase. Chestia e că noi avem și o strategie bine pusă la punct cum să nu ajungem pe mâna eroilor criminali din linia întâi de la ATI! Așteptăm, de asemenea, vaccinul indian, care s-a testat deja cu 100% eficacitate împotriva oricărei tulpini de Covid pe animalele de laborator și s-a trecut la testarea pe voluntari. Bomboana de pe coliva lui Pfizer ecce că nu are nevoie de -70 de grade, ci se poate păstra și la +37 de grade!!!!!! Ăsta da vaccin, dar neomarxiștilor le va fi interzis! Voi sunteți capabeli să vă vaccinați și apoi să muriți voluntar, de ciudă, numai ca să-l compromiteți! Apropo, India a depășit deja con brio criza pandemică recentă cu ajutorul Ivermectinei. Așadar, n-aveți decât să crăpați de ciudă. Sunteți atât de toxici încât nici păduchii nu supraviețuiesc pe voi!

17 iulie 2021 16:47

Va lovi în păduchioșii nevaccinați, adică electoratul P$D, HAUR & Șoșoacă Amin!

16 iulie 2021 20:04

Va lovi în păduchioșii nevaccinați, adică electoratul P$D, HAUR & Șoșoacă Doamne, ajută!

16 iulie 2021 20:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.