Temperaturile ridicate impun anumite precauţii şi când vine vorba de cumpărarea alimentelor. Din cauză că se pot altera uşor, consumul acestora poate cauza toxiinfecţii alimentare.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor face câteva recomandări populaţiei, importante atunci când achiziţionăm alimente. Iată de ce să ţii cont!

- Nu cumpăraţi produse alimentare din locuri neautorizate întrucât comerciantul respectiv nu are posibilitatea să asigure condiţiile optime de transport, depozitare şi comercializare şi nu vă poate elibera bonul cu care să justificaţi tranzacţia comercială şi riscaţi să achiziţionaţi un produs neconform sau chiar nesigur care poate să vă afecteze sănătatea;

- Verificaţi cu atenţie data durabilităţii minimale, data limită de consum a produselor (termen de valabilitate);

Integral pe Click pentru femei



Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.