Destin tragic pentru o tânără jurnalistă din Arad, care a murit la doar 47 de ani, în apele Mureșului. Apropiații spun însă că ultimii ei din viață au fost un chin, după ce a intrat într-un anturaj dubios. Înainte să moartă, consumase "șoricioaică", împreună cu iubitul ei.

Dispariția femeii a fost sesizată joi după amiaza, după ce bărbatul cu care a consumat “șoricioaică” în zona Splaiul Mureșului și-a revenit de sub efectul substanței. Se pare că acesta era iubitul ei, un interlop local. Potrivit Aradon.ro, el a spus Poliției că miercuri seara au consumat substanțe cu efect psihoactiv, că femeia s-a dezbrăcat și a intrat în apă să se scalde. Pompierii au fost solicitați pentru efectuarea căutărilor pe cursul râului.

Din păcate pompierii au confirmat vineri seara moartea Ancăi Mureșan. Trupul arădencei a fost găsit în jurul orei 23:30 în zona Pecica, după ce apele Mureșului l-au scos la suprafață.

Integral pe Click!Comentarii

Oltean Arad- locul unde, cu largul concurs al serviciului Arme - Droguri etc a Politiei, se pot cumpara, inclusiv pe Bulevardul central al municipiului, droguri si mai si ca si "soricioaica" !

19 iulie 2021 15:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.