Cuvântul ”lepădătură”, folosit de Sergiu Tofilat împotriva lui Ghenadie Cosovan, a provocat o altercație în studioul postului Jurnal TV, marți seară, fiind nevoie în final și de intervenția medicilor.

În emisie directă, membrul Partidului Schimbării, Sergiu Tofilat, fost consilier prezidențial, l-a doborât la pământ pe fostul vice-ministru de Interne, Ghenadie Cosovan, după ce între cei doi s-a iscat o ceartă, anunță tv8.md. Conflictul a declanșat după ce Sergiu Tofilat l-a numit pe Ghenadie Cosovan „lepădătură”. Nervos, ex-vice-ministrul l-a stropit pe membrul Partidului Schimbării cu apă, iar ca reacție Sergiu Tofilat l-a lovit cu pumnul pe Ghenadie Cosovan, l-a strâns de gât și l-a doborât la pământ.

Unul dintre invitații prezenți în platou, membrul partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), Dorin Chirtoacă, a scris pe rețelele sociale că a intervenit ambulanța, pentru a acorda primul ajutor medical lui Ghenadie Cosovan.

Integral pe G4media.roComentarii

ciclop putina puscarie , asa 3-4 ani, pentru agresor nu strica si poate ii vine mintea de la ..r , unde este acum , la cap !!

8 septembrie 2021 21:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.